Γνωστή τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει τις φήμες που τη θέλουν ανιψιά ή ακόμα και κόρη της Χαρούλας Αλεξίου!

Χαρούλα Αλεξίου
«Η Χαρούλα Αλεξίου όταν βρεθήκαμε, με κοιτούσε με ένα περίεργο ύφος και κόμπλαρα τρελά».

Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα για να έρθει στην Αθήνα και να κάνει το όνειρο που είχε πραγματικότητα. Η Ζωή Παπαδοπούλου μιλά για την επαγγελματική της πορεία και τη ζωή της στην Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν και ξεκαθαρίζει τις φήμες που τη θέλουν ανιψιά ή ακόμα και κόρη της Χαρούλας Αλεξίου, λόγω της ομοιότητας που έχουν. Πράγμα που και η ίδια η Χαρούλα Αλεξίου έχει αναγνωρίσει όταν συνεργάστηκαν στο παρελθόν.

Πολλοί πιστεύουν ότι είσαι ανιψιά της Χαρούλας Αλεξίου. Όχι, ούτε καν. Το έχω ακούσει αυτό, λένε πως είμαι ανιψιά της Χαρούλας Αλεξίου, ότι είμαι κόρη της, ότι έχω κάποια συγγένεια μαζί της.

[dfp_ads id=236982]

Πώς έχει προκύψει αυτή η φήμη; Η Χαρούλα με γνώρισε σε μια συναυλία που ήμουν με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Μετά από μερικούς μήνες με πήρε τηλέφωνο και μου έκανε πρόταση για να είμαστε μαζί το χειμώνα σε σχήμα. Είχε μια παραμυθένια ροή όλο αυτό που έχω ζήσει.

Πώς ένιωσες όταν σου τηλεφώνησε; Ότι είχα ξυπνήσει και νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Με ρώτησε αν θέλω να τραγουδήσω μαζί της κι εννοείται ότι πήγα αμέσως. Σε σχέση με την ομοιότητα μας, η ίδια, όταν βρεθήκαμε, με κοιτούσε με ένα περίεργο ύφος και κόμπλαρα τρελά. Μου είπε: «Μου μοιάζεις, είσαι έτσι όπως ήμουν μικρή». Η Χαρούλα λειτούργησε ως μαμά, έτσι την ένιωσα, αλλά και ως δισκογραφική νονά. Στο χώρο είμαι γύρω στα 20 χρόνια.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!