Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας που την έκανε να βάλει 15 κιλά

ζυγαριά

«Ζυγίζομαι κάθε μέρα! Δεν ξέρω γιατί το κάνω.»

Η Κρυσταλλία που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο γκρουπ Otherview μίλησε στο περιοδικό People και στην Γωγώ Θωμά για τη δουλειά που έκανε με τον εαυτό της και τη βοήθησε να ξεπεράσει κάποιες ανασφάλειες που είχε.

 

[dfp_ads id=236982]

«Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου και με βοήθησε πολύ και το περιβάλλον μου να βγάλω από πάνω μου ανασφάλειες και κόμπλεξ. Όπως, για παράδειγμα, το πώς με βλέπει ο κόσμος. Μου αρέσει να παρατηρώ τι δεν κάνω καλά και να προσπαθώ να τα διορθώσω». Ως προς την εμφάνισή της, επέστρεψε στο φυσικό της καστανό μετά από πολλές αλλαγές. «Τα είχα κάνει όλα – φούξια, κόκκινα, πορτοκαλί. Οπότε επέστρεψα στο φυσικό μου».

Πριν κάποια χρόνια η Κρυσταλλία αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε με τα 15 κιλά που πήρε εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. «Είχα ένα αναπνευστικό πρόβλημα και χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή με κορτιζόνη για αρκετό διάστημα. Δεν πρόσεξα τότε και πήρα αρκετά κιλά. Όταν αγχωνόμουν, έτρωγα. Το λατρεύω το φαγητό. Πάντα το ρίχνω εκεί. Οπότε ήταν ένας φαύλος κύκλος. Έχανα κιλά και λίγο μετά τα ξαναέπαιρνα. Το βάρος ήταν κάτι που με άγχωνε». Παραδέχεται πως μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να ζυγίζεται κάθε μέρα. «Ζυγίζομαι κάθε μέρα. Δεν ξέρω γιατί το κάνω. Μάλλον από περιέργεια γιατί πλέον δεν αγχώνομαι. Για να αισθάνομαι ότι το ελέγχω. Αλλά πάντα τρώω παραπάνω! Αγαπώ, βλέπεις, πολύ τα γλυκά».