Γιος πασίγνωστου ηθοποιού εργάζεται ως τεχνικός στο θέατρο του Μάρκου Σεφερλή!

Μάρκος Σεφερλής

«Ο άλλος μου γιος δουλεύει σε σούπερ μάρκετ. Εγώ έχω πάρει σύνταξη, αλλά εδώ και δύο χρόνια έχω πάει στην Καλαμάτα…»

Ο Περικλής Αλμπάνης παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένεια του και αποκάλυψε ότι ο ένας από τους δύο γιους του είναι τεχνικός στον Μάρκο Σεφερλή.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείσαι στην Καλαμάτα;

Έχω πάρει σύνταξη, αλλά εδώ και δύο χρόνια έχω πάει στην Καλαμάτα, σχεδόν μόνιμα, πηγαινοέρχομαι. Έχω την οικογένεια μου στην Αθήνα, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μας, έχουμε δύο γιους. Ο ένας κάνει ήχο και φως, είναι τεχνικός, στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος τον βάζει και παίζει κιόλας, ενώ ο άλλος μου γιος δουλεύει σε σούπερ μάρκετ. Κοντεύω 40 χρόνια παντρεμένος.

Ποιο είναι το δικό σου μυστικό για μια δεμένη οικογένεια;

Ήταν διακριτοί οι ρόλοι και τα καταφέραμε. Η σύζυγος δεν είναι από το χώρο, είναι… εσωτερική βοηθός. (Γέλια.) Μπορούσα να κάνω πράγματα για τη δουλειά μου, γιατί είχα πίσω μου μια γυναίκα που ήταν με τα παιδία κι έτσι ήμουν εντάξει. Παντρευτήκαμε μικροί, εκείνη 17 χρονών κι εγώ ήμουν 23 ετών. Τώρα είμαι Καλαμάτα, ανέβασα πριν από 2 χρόνια τη «Λωξάντρα», μετά την «Αντιγόνη» και φέτος κάναμε το έργο «Ωραία μου κυρία», στο οποίο είχα συμμετάσχει και στην Αθήνα στο θέατρο «Πάνθεον».

Έχω κάνει 94 διαφορετικούς θεατρικούς ρόλους. Έχω παίξει σε 94 θεατρικά έργα, έζησα 34 θεατρικές ζωές. Το «ταμείο» είναι ότι με έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Σε κάθε χαρακτήρα και ρόλο πρέπει να κρατήσεις τα καλύτερά του, αυτό είναι θησαυρός. Οι ρόλοι μου μ’ έχουν βοηθήσει πολύ. Αυτόν τον καιρό γράφω μια ταινία που είναι βασισμένη στο θεατρικό «Η μεγάλη μαγεία» του Εντουάρντο Ντε Φιλίπο. Τελειώνοντας, θα είναι για μένα ένα καινούργιο βήμα, γιατί μου άρεσε πολύ ο κινηματογράφος και δεν έχω κάνει πολύ κινηματογράφο.

Περικλής Αλμπάνης

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!