Γιώργος Βασιλείου: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Ευαγγελίδη!

Γιώργος Βασιλείου

Όλα όσα έγραψε ο γνωστός ηθοποιός στο facebook.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Γιάννης Ευαγγελίδης αναφέρθηκε στον Γιώργο Βασιλείου και αποκάλυψε πως δεν γνώριζε τίποτα για την περιπέτεια της υγείας του, μέχρι που του το είπε μια γειτόνισσα.

«Με το καλημέρα

«Τι κάνει ο κύριος Βασιλείου»; με ρώτησε μια γειτόνισσα λίγο πριν τις 7 σήμερα το πρωί, καθώς πριν σφίξει η ζέστη βγήκα να σκουπίσω, να καταβρέξω και να ποτίσω τα δέντρα και τις πακτωμένες γλάστρες μου στο πεζοδρόμιο της πατρικής μου κληρονομιάς. Συνηθισμένος να δίνω πληροφορίες για τους ήρωες της καθημερινότητας, της περασμένης πια δεκαετίας που επιμένει ακόμα να κρατιέται ζωντανή, μια και εγώ τους έζησα από πρώτο χέρι… «Μια χαρά, της απάντησα, τώρα θα πίνε το καφεδάκι του, φαντάζομαι, στο εξοχικό του στη Σαλαμίνα»!… «Δηλαδή, πάει καλύτερα;», με ξαναρώτησε και είδα μια ελπίδα να ζωντανεύει στα μάτια της…

«Τι συμβαίνει;», άρχισα να την ρωτάω τώρα εγώ… «Το και το…»!!!

Φίλε Γιώργο, μόλις κλείσω αυτό το σημείωμα θα σου τηλεφωνήσω. Αυτές τις μέρες έκανα σχέδια με το μυαλό μου και ήθελα να σε πάρω να τα πούμε και όλο το ανέβαλα. Το ένστικτό μου λέει – και είναι χάρισμα οικογενειακό – πως όλα θα πάνε πρίμα. Αφού άντεξες τις ταλαιπωρίες τις δικές μου, όλα τα άλλα είναι για σένα παιχνιδάκι…!!!», έγραψε ο Γιάννης Ευαγγελίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.