Γιώργος Βαγιάτας: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – «Ήταν μόλις 59 χρονών»

Γιώργος Βαγιάτας

"Το πάλεψε με υπομονή και δύναμη που δεν ήξερα πως μπορεί να έχει ένας άνθρωπος" έγραψε ο Γιώργος Βαγιάτας.

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο Γιώργος Βαγιάτας τις τελευταίες ώρες όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τα social media. Ο γνωστός ηθοποιός καλείται να διαχειριστεί το πρώορο φευγιό της αγαπημένης του μητέρας, η οποία και απεβίωσε σε ηλικία μόλις 59 ετών όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη νύχτα της Τετάρτης.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Βαγιάτας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρία ξεχωριστά στιγμιότυπα με την μητέρα του συνοδεύοντας τα από μια μακροσκελή ανάρτηση. «Από τα δύσκολα ποστ αυτό είναι ένα από τα δυσκολότερα. Αυτή λοιπόν είναι η μαμά μου. Είχαμε πάντα πολύ καλή σχέση. Δεν θυμάμαι πότε να μαλώνουμε, μπορεί επειδή έφυγα από το σπίτι στα 18 μου, μπορεί γιατί είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Με είδε να αλλάζω πόλεις, καριέρες και πάντα με εμπιστευοταν».

«Όταν ξεκίνησα να κάνω την δουλειά που κάνω τα τελευταία 12 χρόνια δεν έχασε βίντεο. Ποτέ, κανένα. Όσο χαζό και ανούσιο βίντεο να ήταν πάντα θα είχε κάτι καλό να μου πει. Διάβαζε όλα μου τα ποστ και μου έλεγε πάντα πότε θα βγάλω κάτι καινούργιο. Ήταν ότι μπορεί κανείς να ζητήσει από μια μητέρα, με υποστήριζε, με αγαπούσε με καταλάβαινε. Και τα 3 της παιδιά την λάτρευαν. Δυστυχώς 3μιση χρόνια πριν μάθαμε πως έχει καρκίνο. Ακόμα πιο δυστυχώς σε προχωρημένο στάδιο. Από την πρώτη στιγμή όμως δεν την πήρε από κάτω. Το πάλεψε με υπομονή και δύναμη που δεν ήξερα πως μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Δεκάδες χημιοθεραπειες, ακτινοβολίες και κάτι κασόνια φάρμακα. Και ποτε δεν την είδα να λυγίζει».

«Το μόνο που έλεγε είναι πως λυπάται που μας στεναχωρεί. Το πάλεψε και το παλέψαμε η οικογένεια όλοι μαζί αλλα δυστυχώς την προηγούμενη Κυριακή έφυγε από κοντά μας. Ήμασταν όλη η οικογένεια μαζί, για μια τελευταία φορά. Ήταν μόλις 59. Έφυγε γεμάτη αγάπη. Μαμά σ’ αγαπάμε. Ότι βίντεο κάνω για πάντα αφιερωμένο σε σένα, ελπίζω να τα βλέπεις και να σε κάνω περήφανη. Φιλιά» κατέληξε ο Γιώργος Βαγιάτας στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.