Γιώργος Τσοπάνης: Πέθανε ο στιχουργός του «Αν Είσαι Ένα Αστέρι» – Το αντίο του Νίκου Βέρτη

Γιώργος Τσοπάνης

Ο Νίκος Βέρτης αποχαιρετά τον στενό του συνεργάτη και φίλο - Τι έγραφε για την ασθένειά του ο ίδιος ο Γιώργος Τσοπάνης πριν από 2 εβδομάδες

Την τελευταία του πνοή άφησε νωρίτερα σήμερα ο Γιώργος Τσοπάνης, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο μέσα στις γιορτές. Ο γνωστός στιχουργός με καταγωγή από την Κατερίνη έδινε μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο, την οποία είχε γνωστοποιήσει σε φίλους, οικογένεια και συνεργάτες.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Facebook στις 13 Δεκεμβρίου ο επιτυχημένος δημιουργός έγραφε σχετικά με την ασθένειά του: «Την μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής μου καλούμαι να την γράψω τώρα και δεν είναι τραγούδι. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, ξέρω όμως ότι θα προσπαθήσω. Και αν τελικά αποτύχω, θα έχω κάνει ήδη αρκετά από όσα ονειρεύτηκα. Καλές γιορτές σε όλους».

Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου που φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Τσοπάνη είναι το «Μην αργείς» ή το «Ένα ψέμα» του Νίκου Βέρτη, το «Έτσι σ’ αγάπησα» του Βασίλη Καρρά, το «Εγώ για σένα» αλλά και το «Η αγάπη αυτή» του Χρήστου Χολίδη.

Μάλιστα, ο Νίκος Βέρτης με σχετική ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη, γράφοντας:

«Γιώργο μου αγαπημένε μου γλυκέ και ευαίσθητε άνθρωπε καλό ταξίδι… Με τον Γιώργο γράψαμε παρέα πολύ όμορφα τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ! Όμως μου έγραψε παρέα με τον Κυριάκο το πολύ αγαπημένο Αν είσαι ένα αστέρι! Από σήμερα λοιπόν προστέθηκε ακόμα ένα αστέρι στον ουρανό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Vertis (@nvertis)