Γιώργος Σουξές για Άγριες Μέλισσες: «Ο Προύσαλης δεν μπορεί να προστατεύσει την Ελένη»

Άγριες Μέλισσες

"Όταν ακούει από την Ελένη να ομολογεί το έγκλημα, πέφτει από τα σύννεφα. Δεν ξέρει πως να το αντιμετωπίσει" δήλωσε ο Γιώργος Σουξές για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

Στο MyTV  και στη Σοφία Τσίρκα παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Σουξές ο οποίος μίλησε για την εξέλιξη του ρόλου του ως Προύσαλης στις Άγριες Μέλισσες αλλά και για όσα θα δούμε με την δίκη της Ελένης.

Τι να περιμένουμε να δούμε από τον δεύτερο κύκλο;

Ο δεύτερος κύκλος επικεντρώνεται στην τιμωρία της Ελένης και στα βάσανα που θα περάσει στην φυλακή. Βλέπουμε πως αντιδρά η ίδια αλλά και πως διαλύεται η οικογένεια Σταμίρη, αφού η Ελένη είναι στη φυλακή και η Δρόσω φεύγει – και μάλιστα όχι για τα καλύτερα μέρη. Βλέπουμε, ακόμη, τον Παναγιώτη να επιστρέφει από την Αμερική που είχε πάει, ενώ ο Δούκας καταζητείται. Κάπου κρύβεται αλλά θα τον ανακαλύψει το λαγωνικό του χωριού. Θέλω, επίσης, να σας πω πως σε αυτή τη σεζόν θα έχω και βοηθό. Ο Προύσαλης θα έχει βοηθό τον εγγονό του Νέστορα, ο οποίος κατετάγη στη χωροφυλακή. Ακόμη, θα δούμε νέους έρωτες που θα αντιμετωπίσουν διάφορες δυσκολίες.

Πώς διαμορφώνεται και εξελίσσεται ο ρόλος του Προύσαλη σε αυτά τα επεισόδια;

Ο Προύσαλης έχει κατάλαβε ότι δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα εάν δεν έχει την πλάτη της εξουσίας. Και προσπαθεί να επιβιώσει για χάρη της μητέρας του, η οποία είναι κατάκοιτη και χρειάζεται βοήθεια. Θέλει να είναι προσεκτικός και να κυνηγάει το άδικο, χωρίς όμως να κινδυνεύει ο ίδιος.

Αναγκάστηκε να συλλάβει την Ελένη. Τι συναισθήματα έχει δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να προστατεύσει τις αδελφές Σταμίρη;

Όταν ακούει από την Ελένη να ομολογεί το έγκλημα, πέφτει από τα σύννεφα. Δεν ξέρει πως να το αντιμετωπίσει. Θέλει να την βοηθήσει αλλά δεν μπορεί να καλύψει τον φόνο. Στενοχωριέται πολύ. Το καθήκον, όμως, είναι πάνω από όλα. Από τη στιγμή, όμως, που η Ελένη μπαίνει στη φυλακή, ο Προύσαλης δεν μπορεί να την προστατεύσει και η Ελένη θα περάσει δύσκολα.

Θα στραφεί εναντίον της ή θα είναι από εκείνους που θα της δώσουν ελαφρυντικά;

Δεν θα στραφεί εναντίον της Ελένης ο Προύσαλης. Θεωρεί πως είναι καλά κορίτσια οι αδελφές Σταμίρη και ήξερε και τον πατέρα τους. Δεν πιστεύει πως ήταν αγρίμια και έκαναν φόνο. Θα καταθέσει, φυσικά, και στο δικαστήριο με έναν τρόπο υπέρ της, εκτός εάν τον στριμώξουν, γιατί ο Προύσαλης δεν μπορεί να πει ψέματα.

Τι θα δούμε κατά τη διάρκεια της δίκης;

Η οικογένεια Σεβαστού έχει πάρει έναν πολύ καλό δικηγόρο και η κατάσταση για την Ελένη είναι δύσκολη. Και επειδή εκείνη θέλει να καλύψει τις αδελφές της, δεν θα πει ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Το παίρνει όλο πάνω της.

Παράλληλα, ο ίδιος βοηθάει τον Νέστορα να μάθει το παρελθόν του Κυπραίου. Θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια;

Ναι, θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια. Ωστόσο, απαγορεύει στον Νέστορα να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Έρχεται, όμως, μία ανατροπή που τους προλαβαίνει και τους δύο.