Γιώργος Σαμπάνης: «Το θεωρώ ανήθικό!»

Γιώργος Σαμπάνης

«Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα όπως τα δείξανε».

Ο Γιώργος Σαμπάνης σε συνέντευξη του στο DownTown Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη μίλησε για το πρόσφατο on camera περιστατικό, όταν τον ρώτησαν για την προσωπική του ζωή.

Είσαι ένας άνθρωπος ευγενικός και χαμηλών τόνων. Τι έπαθες όταν σε ρώτησαν για την προσωπική σου ζωή και αποχώρησες από τηλεοπτική σου συνέντευξη;

Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα όπως τα δείξανε. Εγώ πήγα για να στηρίξω έναν αδελφικό μου φίλο, ο οποίος ανεβάζει μία παράσταση που λέγεται «Ομερτά». Έχω γράψει και τη μουσική. Με πιάνουν οι δημοσιογράφοι και πριν πούμε κάτι on camera, τους ξεκαθάρισα να με ρωτήσουν ό,τι θέλουν εκτός από την προσωπική μου ζωή. Όλοι το δέχτηκαν. Όλοι όμως. Και την ώρα της συνέντευξης, πετιέται ένας δημοσιογράφος και με ρωτάει. Το θεωρώ ανήθικο.

Ο οποίος άφησε μετά την κάμερα ανοιχτή για να με βγάλουν εκνευρισμένο και όλα αυτά… Ίσα-ίσα, επειδή σας καταλαβαίνω κι εσάς τους δημοσιογράφους, που θέλετε την είδηση ώστε να μην έχετε πρόβλημα με τους ανωτέρους σας, τους είπα: αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι προσωπικό, για να φανεί ότι εσείς ρωτήσατε, κάντε το και θα απαντήσω «δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό». Όλοι το τήρησαν εκτός από τον συγκεκριμένο.

Που δεν του είπα και κάτι. Απλά ότι δεν θα του ξαναδώσω ποτέ συνέντευξη… Κοίτα, είμαι σε μία φάση περίεργη. Ξέρετε ότι είχα μία σχέση 2,5 χρόνια, έγινε γνωστός ο χωρισμός μας, είναι πρόσφατο. Είναι δυνατόν να «πετάω»; Είναι πολύ επώδυνο όλο αυτό για μένα, αλλά δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό. Δεν έχω να πω τίποτε! Αν μη τι άλλο, σέβομαι την κοπέλα που ήμουν μαζί της και δεν θέλω να την εκθέτω. Ζήτησα να το σεβαστούν. Κι από σένα το ζήτησα, άλλωστε. Κάποιοι το σέβεστε. Από εκεί και πέρα, ο καθένας με το ήθος του.

Γιώργος Σαμπάνης – Έλενα Παπαγγελή: Ο έρωτάς τους δυναμώνει!