Γιώργος Σαμπάνης: «Κατάντησε αηδία, την τρίτη φορά πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου»

Γιώργος Σαμπάνης

"Σε εκείνη την περίπτωση αναγκάστηκα να απαντήσω. Δεν μου αρέσει να γράφονται για εμένα πράγματα που δεν ισχύουν" σημειώνει ο Γιώργος Σαμπάνης.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης αναφέρθηκε στο περιστατικό που τον οδήγησε να ζητήσει τη βοήθεια του δικηγόρου του και το οποίο είχε να κάνει με έναν λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος δημοσίευσε μια σειρά από μηνύματα που δέχτηκε για ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή.

«Δεν θέλω να συζητήσω για αυτά, γιατί το θέμα λύθηκε. Συγγνώμη, θέλω να μιλήσω αποκλειστικά για τη δουλειά μου κι αυτό δεν είναι μέρος της δουλειάς μου» απαντά ο Γιώργος Σαμπάνης και προσθέτει: «Σε εκείνη την περίπτωση αναγκάστηκα να απαντήσω, γιατί δεν γινόταν. Δεν μου αρέσει να γράφονται για εμένα πράγματα που δεν ισχύουν».

«Συχνά ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Εδώ βλέπεις περιστατικά που κάποιος βγαίνει από το νοσοκομείο, γιατί πέθανε ένας δικός του άνθρωπος, και δημοσιογράφοι τον ρωτούν: πώς νιώθεις που πέθανε ο πατέρας σου; Όλοι οι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή, ούτε έχουν την ίδια παιδεία. Τελικά τα όρια είναι θέμα επιπέδου» σημειώνει ο τραγουδιστής.

«Έχω αποφασίσει να μην απασχολώ παρά μόνο με τα θέματα της μουσικής μου. Για να έφτασα λοιπόν στο σημείο το περασμένο καλοκαίρι να απαντήσω σε κάτι ή να γράψω κάτι μετά από τόσα χρόνια, σημαίνει ότι ήταν πραγματικά κακόηθες, σε σημείο τέτοιο που θεώρησα ότι προσπαθεί να με δυσφημήσει με πολύ άσχημο τρόπο» αναφέρει σχετικά με το περιστατικό ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Θεώρησα λοιπόν ότι πρέπει να με υπερασπιστώ. Κατάντησε αηδία. Καταρχάς ήταν τελείως τρελό. Παλαβό. Δεν μπορούσα να διαβάζω τέτοια πράγματα. Δεν ίσχυαν. Να ισχύει κάτι, να υπάρχει δηλαδή κάποιος καπνός, να πω, εντάξει, κάτι έκανα εγώ και κάτι κατάλαβαν» συμπλήρωσε αμέσως μετά.

«Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το τι θα πει ο καθένας. Για να φτάσει λοιπόν στα αυτιά μου κάτι, πρέπει να είναι πολύ άσχημο. Πρέπει να αρχίσουν να με ρωτάνε όλοι. Δηλαδή εκεί απάντησα γιατί με πήρε η μαμά μου, η γιαγιά μου, ο μπαμπάς μου και μου είπαν: “Παιδί μου, σε είδαν στον δρόμο και έπινες;”. “Ποιος εγώ; Γιατί πίνω ποτέ εγώ; Πώς ήπια τώρα;” τους είπα και μου απάντησαν: λένε ότι ήσουν πιωμένος» περιγράφει ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο τραγουδιστής κλείνει το θέμα σημειώνοντας: «Μετά είδα ποιο άτομο έκανε αυτό το πράγμα και είπα: ώπα. Δεν γίνεται επειδή κάποιος έχει θέμα μαζί μου σε έναν άλλο τομέα να με κατηγορεί και να με κατακρίνει για να μου χαλάσει την εικόνα. Από πού και ως πού; Την πρώτη και τη δεύτερη φορά δεν έδωσα σημασία, ε, την τρίτη πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου. Εγώ δεν πρόκειται να μιλήσω αλλά όταν φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο, θα πάω στα δικαστήρια».