Γιώργος Σαμπάνης: «Άλλαξε η ζωή μου καταιγιστικά και για έναν ταύρο στο ζώδιο, αυτό δεν είναι πολύ εύκολο»

Γιώργος Σαμπάνης

"Νομίζω πως, διαβάζοντας κανείς το εισαγωγικό σημείωμα, μπορεί να καταλάβει. Λέει όλα αυτά που συνέβησαν στο 100%" είπε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έδωσε συνέντευξη στο Madame Figaro και στην Ραφαέλα Ράλλη με αφορμή το νέο του διπλό άλμπουμ με τίτλο Λες και με ξέρεις. Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής, το νέο άλμπουμ περιέχει αρκετά αυτοβιογραφικά στοιχεία για διάφορες καταστάσεις που έζησε τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Το διπλό ολοκαίνουριο άλμπουμ Λες και με ξέρεις στα δικά μου αφτιά μοιάζει να αφηγείται μια ιστορία. Ισχύει;
Ναι, αφηγείται την ιστορία τεσσάρων χρόνων καραντίνας, δυσκολιών και ελπίδας. Μια ιστορία για ανθρώπους που βγήκαν από τη ζωή μου… αλλά και για άλλους που ήρθαν για να μείνουν. Νομίζω πως, διαβάζοντας κανείς το εισαγωγικό σημείωμα, μπορεί να καταλάβει. Λέει όλα αυτά που συνέβησαν στο 100%. Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια άλλαξαν πάρα πολλά. Μέσα σε μία εβδομάδα «έφυγαν» δύο αγαπημένοι μου συγγενείς, ενώ μέσα στην ίδια χρονιά ακόμα ένας. Βρέθηκα σε μια πολύ σοβαρή σχέση, έφυγα από μια άλλη, πολύ μεγάλη, σταμάτησα να συνεργάζομαι με τον μάνατζέρ μου έπειτα από 11 χρόνια, έπειτα ήρθαν άλλοι συνεργάτες… συνεργάτες καρδιάς.

Άλλαξε η ζωή μου καταιγιστικά και για έναν ταύρο στο ζώδιο, όπως εγώ, αυτό δεν είναι πολύ εύκολο. Μέσα σε αυτά πρόσθεσε το ότι στο νέο άλμπουμ δε συνεργάζομαι αποκλειστικά με την Ελεάνα Βραχάλη και αυτό θεωρώ πως είναι η μεγαλύτερη καλλιτεχνική αλλαγή που έχω κάνει τα τελευταία 10 χρόνια. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού, είμαστε πάρα πολύ φίλοι και φυσικά μπορεί να γράψουμε τον επόμενο δίσκο μαζί. Τώρα πρόσφατα μάλιστα κάναμε ένα τραγούδι μαζί για τον Σωκράτη Μάλαμα, για την Έλενα Παπαρίζου, όπως και για άλλους καλλιτέχνες, απλώς δε γράψαμε μαζί για μένα. Το Λες και με ξέρεις είναι ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ από συναισθηματική και καλλιτεχνική ανάγκη.

Πηγή εικόνας: NDP