Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη του αντίδραση για την εγκυμοσύνη της Δανάης Μιχαλάκη

Μιχαλάκη Παπαγεωργίου

"Όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς, η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη", γράφει μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη. Το γνωστό ζευγάρι, όπως δημοσιοποίησε η νεαρή ηθοποιός μέσα από τα social media, πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς, φέρνοντας σε λίγους μήνες στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου προχώρησε σε δική του ανάρτηση στο Instagram μέσω της οποίας εξέφρασε την ανυπομονησία και τον ενθουσιασμό του για το χαρμόσυνο γεγονός. Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της συντρόφου του από τη θάλασσα, όπου είναι προφανής η φουσκωμένη της κοιλιά.

«Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. – Μανώλης Φάμελλος. Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς, η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη», γράφει στη λεζάντα ο Γιώργος Παπαγεωργίου, λαμβάνοντας χιλιάδες likes και μηνύματα αγάπης από τους διαδικτυακούς του φίλους.