Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ήθελα να με συνδέουν με τη μητέρα μου, το έβλεπα κομπλεξικά»

Γιώργος Παπαγεωργίου

"Θα ήθελα κάποια στιγμή να συναντηθούν οι δρόμοι μας. Δεν έχω πλέον τα κολλήματα του παρελθόντος" ανέφερε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Στον Γιάννη Βίτσα και στο 7 Μέρες Tv έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Σχεδόν Ενήλικες». Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον αν κατάφερε να αποτινάξει από πάνω του το γεγονός ότι είναι γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού.

Ήταν επανάσταση θεωρείς το ότι αποφάσισες στα είκοσι τρία σου να ασχοληθείς με το θέατρο ούσα η μαμά σου Φιλαρέτη Κομνηνού μία πολύ καταξιωμένη ηθοποιός;

Δε θεωρώ ότι ήταν επαναστατικό αυτό. Ήταν μία απόφαση που έλαβε χωρίς να καταλαβαίνω τι κάνω. Ήμουν σε μία ηλικία που μπορούσα να πειραματιστώ, να ανακαλύψω αν αυτός ο δρόμος έχει κάτι να μου διδάξει.

Φοβήθηκες την σύγκριση με τη μητέρα σου;

Ναι. Στην αρχή ήμουν πολύ αυστηρός. Δεν επιθυμούσα να με συνδέουν με τη μητέρα μου στη δουλειά. Έπειτα από τα πρώτα δέκα χρόνια έχοντας ακολουθήσει την προσωπική μου διαδρομή σταμάτησα να το βλέπω κομπλεξικά. Θα ήθελα κάποια στιγμή να συναντηθούν οι δρόμοι μας. Δεν έχω πλέον τα κολλήματα του παρελθόντος.