Γιώργος Μπανταδάκης: Μετά τον «Όρκο» στην Μύκονο για διακοπές

Γιώργος Μπανταδάκης

Δείτε φωτογραφίες...

Ο Γιώργος Μπανταδάκης ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την πολύ επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, «Όρκος» και ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στην Μύκονο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μετά από την εξαιρετική του εμφάνιση στην σειρά «Έξαψη», κέρδισε τις εντυπώσεις και στην  φετινή σειρά «Όρκος», σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία του Σπύρου Μιχαλόπουλου. Ο Γιώργος Μπανταδάκης υποδύθηκε εκεί, τον «Γρηγόρη», έναν δικηγόρο που βρέθηκε στο πλευρό του πρωταγωνιστή Γιάννη Στάνκογλου και της συμπρωταγωνίστριας του Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από τους τηλεοπτικούς και θεατρικούς του ρόλους, ενώ είναι ένας άνθρωπος με ταλέντο, χιούμορ και ωραία διάθεση. Τον ηθοποιό εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στην Μύκονο, να απολαμβάνει τον λαμπερό ήλιο και να κάνει το μπάνιο του στην πισίνα, συνδυάζοντας λίγες στιγμές χαλάρωσης, μαζί με την δουλειά.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο νησί, με αφορμή την συμμετοχή του στην παράσταση «Περσέας και Ανδρομέδα» της Κάρμεν Ρουγγέρη που κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.