Γιώργος Μαζωνάκης: Αποκαλύπτει για την προσωπική του ζωή!

Γιώργος Μαζωνάκης

Τι λέει για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει παντρευτεί και να περιμένει παιδί;

Πολλά δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει παντρευτεί στο Δημαρχείο της Νίκαιας και να περιμένει το πρώτο του παιδί μαζί με τη χορογράφο Μαρία Δελόγκα. Ο Γιώργος Μαζωνακης απαντά στο περιοδικό People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή…

[dfp_ads id=236982]

«Είμαι ένας άνθρωπος που κυκλοφορώ παντού, δεν κρύφτηκα ποτέ. Όσον αφορά στις φωτογραφίες που λες στο περιοδικό αυτό, ήταν φωτομοντάζ. Όντως ήμασταν μαζί, αλλά όχι έτσι όπως μας έδειξαν. Αυτή τη στιγμή είναι άνευ αντικειμένου η συζήτηση πως θα παντρευτώ και πως η Μαρία είναι έγκυος. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι είμαι πιο καλά από ποτέ.»

Θα ήθελε να κάνει ένα παιδί;

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ζητοκραβγάζουν για μια νίκη. Τώρα αν κάνω παιδιά, ίσως αρχίσω να χοροπηδάω. Θα ήθελα να κάνω παιδιά και η συγκεκριμένη μου επιθυμία δεν έχει καμία σχέση με το κλισέ πως το να γίνεις γονιός φέρνει την ολοκλήρωση. Ούτε θα έβλεπα το παιδί σαν συνέχεια μου. Θέλω να κάνω παιδί επειδή μου αρέσει η οικογένεια. Μου αρέσει να μοιράζομαι> Και στη δική μου οικογένεια, με τα καλά και τα κακά της, είχαμε μάθει να μοιραζόμαστε.»

Προτάσεις για talent shows

«Κάθε χρόνο δέχομαι προτάσεις να συμμετάσχω. Μέχρι τη στιγμή που μιλάμε δεν θα δεχόμουν με τίποτα να είμαι μέλος μια κριτικής επιτροπής ή coach. Το να παρουσίαζα όμως μια εκπομπή τέτοιου είδους θα με ενδιέφερε.»