Γιώργος Μαζωνάκης: Αποχώρησε τελικά από το γύρισμα της εκπομπής “Σπίτι με το Mega”;

Γιώργος Μαζωνάκης

Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου παρουσίασε το δικό της ρεπορτάζ που είχε να κάνει με τα γυρίσματα για την εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη στο Σπίτι με το Μega. Η δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο γνωστός τραγουδιστής κάποια στιγμή και ενώ το γύρισμα ήταν σε εξέλιξη αποφάσισε να αποχωρήσει λέγοντας πως θα επιστρέψει αργότερα κάτι που όμως δεν έγινε.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος ανέφερε ότι ύστερα από επικοινωνία με την παραγωγή την ενημέρωσαν πως αυτή η διακοπή στο γύρισμα έγινε εξαιτίας του θετικού τεστ που έκανε ο Θανάσης Πολυκανδριώτης για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα ωστόσο με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Πράγματι ο Θανάσης Πολυκανδριώτης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό – αν και το τεστ της προηγούμενης ημέρας ήταν αρνητικό – για αυτό και αποφάσισε να αποχωρήσει από το γύρισμα. Λίγο μετά μάλιστα ο γνωστός καλλιτέχνης είχε κάνει και μια ανάρτηση στο facebook που ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους για το συγκεκριμένο γεγονός με τον Γιώργο Μαζωνάκη να σχολιάζει, “Θανάση μου, για εμένα αυτά τα μεγάλα πράγματα να ξέρεις ξεκίνησαν από την ημέρα που συναντηθήκαμε.

Είμαι εδώ και σε περιμένω μαζί με όλους όσους μας στήριξαν να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερη δύναμη όσα για το μοναδικό μας μπουζούκι ξεκινήσαμε!” (Δες εδώ την ανάρτηση του Θανάση Πολυκανδριώτη).

Aυτό ωστόσο δε φαίνεται πως επηρέασε τη ροή των γυρισμάτων τα οποία ήταν εξ αρχής κανονισμένο να είναι πολυήμερα. Η συγκεκριμένη εμφάνιση του τραγουδιστή στην εκπομπή θα είναι για το “Grand finale” γεγονός που απαιτεί πολλές περισσότερες ώρες από τα υπόλοιπα. Ένα ακόμη γεγονός που απαιτεί περισσότερες ώρες και έκανε τους υπεύθυνους να πάρουν την απόφαση να “σπάσουν” σε μέρες τα γυρίσματα είναι πως ο Γιώργος Μαζωνάκης θα έχει μόλις δυο guests και πρόκειται για μια τρίωρη εκπομπή με πολύ τραγούδι. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως στην εκπομπή θα δούμε να προβάλλονται και πολλά πλάνα από εξωτερικούς χώρους στα οποία ο Γιώργος Μαζωνάκης θα μας ξεναγήσει στις γειτονιές και τα μέρη που έζησε και μεγάλωσε και συνεχίζει να επισκέπτεται μέχρι σήμερα.