Γιώργος Μαυρίδης: Το μήνυμά του λίγο πριν από την πρεμιέρα του Into The Skin

Γιώργος Μαυρίδης

Το Into The Skin κάνει απόψε πρεμιέρα κι ο Γιώργος Μαυρίδης μας προετοιμάζει για το τι θα δούμε.

Πρεμιέρα έχει απόψε η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη στο Open και με τον τίτλο Into The Skin. Λίγο πριν την πρεμιέρα ο παρουσιαστής έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, αναφέροντας τις δυσκολίες μέσα από τις οποίες θα βρεθεί στον αέρα η εκπομπή, το μεράκι με το οποίο δημιουργήθηκε ενώ στο τέλος αναφέρει ότι δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε στην ανάρτηση: «Εδώ και αρκετή ώρα προσπαθώ να γράψω κάτι να ποστάρω για την πρεμιέρα της εκπομπής, προσπαθώ να τα βάλω σε μια σειρά και είναι τόσα πολλά και δεν ξέρω από που να αρχίσω. Τελικά δεν θα γράψω τίποτα από όλα αυτά που ήθελα, θα αρκεστώ μόνο να πω ότι αυτή η εκπομπή για να βγει στον αέρα έγινε ένας μικρός άθλος. Είμαι ένας από τους ανθρώπους που ο κορωνοϊός του τα έφερε όλα ανάποδα, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε υγείας μέσα στο 2020.

Αλλά επειδή στην ζωή, δεν μου ήρθε και ποτέ κάτι εύκολο, έτσι και τώρα ο δρόμος ήταν δύσκολος. Πάμε δυνατά λοιπόν να τα ξεπεράσουμε όλα, να αφήσουμε το παρελθόν πίσω και να απολαύσουμε 4 επεισόδια γεμάτα ένταση, περιπέτεια, χιούμορ και να ταξιδέψουμε με ιστορίες που θα γουστάρουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά, πάμε να δούμε κάτι διαφορετικό και πιστέψτε με, όταν τελειώσει το επεισόδιο, ένα θα είναι σίγουρο,ότι δεν θα έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο στην Ελληνική τηλεόραση.»


Into The Skin, απόψε στις 23:30 στο Open.