Γιώργος Ματαράγκας: «Ήρθε ο άλλος να μου πιάσει τον … κι έριξα ξύλο και μπουνιές»

Γιώργος Ματαράγκας

"Δεν μπήκα ποτέ σε αυτά τα... κανάλια. Δεν χρειάζεται να είσαι μέσα σε αυτά τα κανάλια και μπορείς να πας να δουλέψεις και να κάνεις αυτό που θέλεις" εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ματαράγκας.

Ο Γιώργος Ματαράγκας παραχώρησε συνέντευξη στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στο θέατρο.

Ήσουν ένα πολύ όμορφο αγόρι. Στον χώρο του θεάτρου δέχτηκες σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα ή γυναίκα;

Ουάου! Έχω ρίξει εγώ ξύλο, έχω ρίξει εγώ μπουνιές και σε σκηνοθέτες. Αν κάτσεις και σκεφτείς με ποιους δεν δούλεψα και γιατί δεν δούλεψα με άλλους, θα καταλάβεις πολλά. Δεν θα πω ονόματα. Έριχνα μια ξανάστροφη και τελείωνε η ιστορία.

Ξύλο και μπουνιές;

Ε, βέβαια. Όταν έρχεται ο άλλος να σου πιάσει τον… τέτοιο, γιατί αυτό έκαναν αυτοί, θα τον αφήσω έτσι; Δεν μπήκα ποτέ σε αυτά τα… κανάλια. Δεν χρειάζεται να είσαι μέσα σε αυτά τα κανάλια και μπορείς να πας να δουλέψεις και να κάνεις αυτό που θέλεις. Αρκεί να κάνεις εσύ τις επιλογές σου και να ξέρεις που μπορείς να δουλέψεις και που όχι. Έχουμε πέντε αρχές και ζούμε με αυτές τις αρχές. Ζούμε με αυτές τις λογικές με τις οποίες έχουμε πορευτεί σε όλη μα τη ζωή, άμα τα βγάλουμε κι αυτά από τη μέση, μετά άστα να πάνε στο διάολο. Δεν δίνω δεκάρα τι θα πούνε μετά κι αν θα με ξαναπάρουν στη δουλειά. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ας ην με πάρουν ποτέ. Αλλά τα ίδια και χειρότερα έχω ζήσει κι έξω από το θέατρο γιατί ήμουν ωραίο αγόρι. Νιώθω πολύ περήφανος που αντέδρασα έτσι και που έχω διατηρήσει τις αρχές μου. Εγώ κοιμάμαι το βράδυ ήσυχος. Δεν έχει κανένας να πει τίποτα για εμένα.