Γιώργος Λουκανίδης: 20 χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή

Γιώργος Λουκανίδης

Οι στιγμές με τον Γιώργο Λουκανίδη που έφερε στο μυαλό της η Ελίνα Κέφη.

20 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το μοιραίο πρωινό που ένα τροχαίο στέρησε τη ζωή στον Γιώργο Λουκανίδη. Η είδηση του θανάτου του γελαστού παιδιού του Πρωινού Καφέ έπεσε τότε σαν κεραυνός και συγκλόνισε τους πάντες. Ο γυμναστής του Πρωινού Καφέ και είχε καταφέρει μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή να κερδίσει τον κόσμο με το ειλικρινές του χαμόγελο και το χαρακτήρα του. Με αφορμή το αφιέρωμα που έφτιαξε η εκπομπή «Παιδιά από σπίτι», η Ελίνα Κέφη, η οποία τότε συνεργαζόταν με τον Πρωινό Καφέ θέλησε να πει δυο λόγια για τον Γιώργο Λουκανίδη…

«Ο Γιώργος ήταν ένα εξαιρετικό πλάσμα. Ήταν ένα παιδί εξωτερικά καταρχήν, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ήταν ένα παιδί όμορφο εσωτερικά. Είχε γνωρίσει τεράστια δημοσιότητα τότε, γιατί ήταν ο πρώτος άντρας γυμναστής στην ελληνική τηλεόραση. Δεν φαντάζεστε τι γινόταν στα ταξίδια που πηγαίναμε. Πως έτρεχαν οι κοπέλες, οι μαμάδες να τον αγκαλιάσουν. Ήταν αξιαγάπητος.

Θυμάμαι ένα περιστατικό. Είχαμε πάει στη Ρόδο ταξίδι και θα γράφαμε την εκπομπή της επόμενης ημέρας. Κάποια στιγμή ψάχναμε τον τραγουδιστή που είχαμε καλεσμένο, ο οποίος κοιμόταν στο δωμάτιο του από την κούραση και δεν ξύπνησε ποτέ να έρθει κι έκανε ο Γιώργος τον τραγουδιστή. Στα αστεία. Συν ότι ασχολήθηκε και με το τραγούδι κάποια στιγμή. Τραγούδησε σε μαγαζιά. Είχε πολύ ωραία φωνή. Ήταν ένα πολύ γλυκό πλάσμα, πολύ καλό παιδί και αγαπημένη του γιορτή ήταν τα Χριστούγεννα. Θυμάμαι στόλιζε το σπίτι του μέσα-έξω. Περνούσες από το σπίτι του και ήταν ένα τεράστιο φως, όπως έτσι ακριβώς ήταν το φως που είχε κι εκείνος στην ψυχή του», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!