Γιώργος Λιανός: «Θα το θυμάμαι για πάντα αυτό, χτύπησε το τηλέφωνο κι έβλεπα live την όλη ιστορία»

Γιώργος Λιανός

"Το ήξεραν όλοι στην παραγωγή κι ήταν πολύ υποστηρικτικοί απέναντί μου, με πρώτο τον κύριο Ατζούν, που με βοήθησε και με υποστήριξε πολύ σε ό,τι χρειάστηκα" ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Στο Hello! και στην Μαρία Κολλιάτσα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Λιανός και μίλησε για τη γέννηση της κόρης του αλλά και πως πρόλαβε οριακά, μιας κι ήταν στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor.

Πρόλαβες τη γέννηση της κόρης σου;

Οριακά. Με το που έμαθα ότι πρέπει να μπει εκτάκτως, με έβαλαν στο πρώτο αεροπλάνο και έφυγα. Έκανα κάθε μέρα PCR για να μπορώ να πετάξω όποια στιγμή κρινόταν επιτακτική ανάγκη να φύγω. Οπότε, με το που χτύπησε το τηλέφωνο, έφυγα. Θα το θυμάμαι για πάντα αυτό. Χτύπησε το τηλέφωνο, έβλεπα live την όλη ιστορία γιατί έπρεπε να μπει εσπευσμένα η σύντροφός μου και μετά πέταξα για να δω από κοντά την κόρη μου. Το ήξεραν όλοι στην παραγωγή κι ήταν πολύ υποστηρικτικοί απέναντί μου, με πρώτο τον κύριο Ατζούν, που με βοήθησε και με υποστήριξε πολύ σε ό,τι χρειάστηκα.

Τι εννοείς;

Όταν επέστρεψα από την Ελλάδα στον Άγιο Δομίνικο, με αθόρυβο τρόπο ο κύριος Ατζούν συντόνισε την κατάσταση και μαμά και κόρη ήρθαν εκεί, περίπου στις 25 μέρες από τη γέννηση της κόρης μου. Το κανόνισε ο ίδιος προσωπικά. Τις είχα δίπλα μου κι ήταν πολύ σημαντικό, όχι μόνο για εμένα αλλά και για την Κωνσταντίνα, τη σύντροφό μου. Είναι το πρώτο της παιδί και ήταν πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί.