Γιώργος Λιανός: «Η στήριξη του κοινού δεν παύει να υπάρχει στο Survivor»

Γιώργος Λιανός

"Το Survivor, επειδή έχει μεγάλη διάρκεια, είναι ένας ζωντανός οργανισμός, αφουγκραζόμαστε τι συμβαίνει και λειτουργούμε ανάλογα" διευκρινίζει ο Γιώργος Λιανός.

Λίγο πριν επανέλθει το Survivor στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στη σημαντική αλλαγή του νέου κύκλου όπου δεν θα αποφασίζει το τηλεοπτικό κοινό για την αποχώρηση.

Το Survivor χαρακτηρίζεται ως το παιχνίδι των ανατροπών. Υπάρχει περίπτωση να ανατραπεί και η απόφαση να μην ψηφίζει το κοινό;

Οι αποφάσεις και οι κινήσεις των παικτών θα είναι πλέον πιο ατομικές. Ασχέτως αγωνιστικής κατάστασης ή δυναμικής, κάθε παίκτης θα πρέπει να χρησιμοποιεί όλα τα ατού του, ακόμα και τη διπλωματία ή την μπλόφα προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι. θα επικρατήσει ο πιο δυνατός, ο πιο έξυπνος, ο πιο διπλωμάτης.

Η στήριξη του κοινού, που εκφραζόταν τόσα χρόνια μέσω ψηφοφορίας, δεν παύει να υπάρχει. Το να συνδεθεί ο κόσμος με έναν παίκτη είναι κάτι ξεχωριστό και πάντα θα υφίσταται. Το Survivor, επειδή έχει μεγάλη διάρκεια, είναι ένας ζωντανός οργανισμός, αφουγκραζόμαστε τι συμβαίνει και λειτουργούμε ανάλογα. Στόχος μας πάντως φέτος είναι να δούμε ένα πιο στρατηγικό παιχνίδι, από το οποίο δεν θα λείπει το αθλητικό στοιχείο. Το θέμα της αποχώρησης θα λύνεται με αυτόν τον τρόπο, με έναν ωραίο αγώνα.

Πως γεννήθηκε αυτή η ιδέα;

Πάντα θέλαμε να κάνουμε αυτή τη στροφή και θεωρώ πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες.