Γιώργος Λιανός: Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα από την Acun Medya! «Στην αρχή νόμιζα…»

Γιώργος Λιανός

«Η συνεργασία προέκυψε έπειτα από ανάγκη…».

Για το Survivor και τη συνεργασία του με την Acun Medya μίλησε ο Γιώργος Λιανός, σε συνέντευξη που έδωσε στο “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής, στην αρχή νόμιζε πως τον ήθελαν για παίκτη κι έψαχνε να βρει δικαιολογία για να μην πει το «ναι».

Το καλοκαιρινό σας πρόγραμμα τι περιλαμβάνει;

Θα έχει λίγες διακοπές με τα παιδιά μου, γιατί μου έχουν λείψει όλους αυτούς τους μήνες. Και φυσικά γυρίσματα με το “My man can” και το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας Ατζούν. Μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο και τότε πρέπει να είσαι έτοιμος με το διαβατήριο στο χέρι.

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Τούρκο παραγωγό;

Η συνεργασία προέκυψε έπειτα από ανάγκη για παρουσία και δεύτερου προσώπου στην παρουσίαση. Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα και μου ζήτησαν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βρεθώ στον Άγιο Δομίνικο. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα, γιατί στην αρχή νόμιζα ότι με θέλουν για παίκτη, λαχτάρισα! Έψαχνα να βρω κάτι εξετάσεις για να πω ότι έχω πρόβλημα στο συκώτι μου και να μην πάω. Όταν μου είπαν για συμπαρουσίαση χάρηκα πάρα πολύ, θεώρησα ότι είναι τρομερή επαγγελματική εμπειρία.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!