Γιώργος Λιανός: «Γελάω με αυτούς που λένε ότι έχουμε κόντρα με τον Σάκη»

Γιώργος Λιανός

Τι λέει ο Γιώργος Λιανός για τη σχέση που είχε με τον Σάκη Τανιμανίδη στον Άγιο Δομίνικο;

Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για την είσοδο του Λιανού στο Survivor ερμηνεύοντας τη ως ένα προειδοποιητικό μήνυμα του Acun στον Σάκη Τανιμανίδη, ενώ δημοσιεύματα ήθελαν τους δύο παρουσιαστές του ριάλιτι επιβίωσης να είναι δύο ξένοι στον Άγιο Δομίνικο. Οι δυο τους στον τελικό του Survivor διακωμώδησαν με τον δικό τους τρόπο την σχέση τους, απαθανατίζοντας μάλιστα σε μια selfie την πραγματικότητα…

 

Σε συνέντευξη του στη Φωφώ Μπόνιου και στο TV Έθνος ο Γιώργος Λιανός ξεκαθαρίζει πως τα δημοσιεύματα τα έβρισκαν αστεία και πως ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε ιδιαιτέρως στο Survivor.

Δημοσιεύματα σας ήθελαν να μη διατηρείτε καλές σχέσεις με τον Σάκη Τανιμανίδη. Τι απαντάτε;

Ειλικρινά γελούσα πάρα πολύ με κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι υπάρχει έχθρα μεταξύ μας. Ήμασταν μαζί στην παραλία ή στο γύρισμα και λέγαμε ότι κάποιος το έχει φανταστεί.

Κάνατε δηλαδή παρέα;

Με τον Σάκη περνούσαμε και ώρες και μέρες μαζί και νομίζω ότι έκανα έναν πολύ καλό φίλο. Γυρίζοντας έχω στις αποσκευές μου μια πολύ δυνατή και πολύ ιδιαίτερη φιλία. Ο Σάκης ήταν ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα με πήρε με το αμάξι να με γυρίσει, να μου δείξει πως ζούμε στην περιοχή , πως κινούμαστε, που τρώμε, πράγματα που έχεις απορία όταν πηγαίνεις σε ένα καινούριο μέρος. Ήταν ο άνθρωπος που ήρθε μαζί μου στο πρώτο γύρισμα για να με συμβουλεύσει, για να με βοηθήσει. Ήταν ο πρώτος που ήρθε και με αποθέωσε πραγματικά ενισχύοντας την ψυχολογία ότι, φίλε, το έχεις, σε είδα, είσαι πάρα πολύ καλός, συνέχισε έτσι. Με έκανε να νιώσω άνετα, χωρίς δόση ανταγωνισμού.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν δεχθήκατε κριτική για τη συμμετοχή σας στο Survivor με αναφορές στην προσωπική σας ζωή. Σας πέρασε από το μυαλό να κινηθείτε νομικά;

Πέρασε από το μυαλό μου σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, σ’ ένα άρθρο που είχε να κάνει με τη δουλειά μου. Εκεί υπήρχε ένας χαρακτηρισμός για τα παιδιά μου. Δεν κινήθηκα νομικά, εξέτασα αυτή την πιθανότητα, μίλησα με κάποια νομικό για να πάρω κάποιες συμβουλές. Αλλά προσπάθησα να το λύσω μόνος μου το θέμα, εξηγώντας ότι είναι ένα άδικο σχόλιο που δεν θα έπρεπε να συνοδεύει την επαγγελματική πορεία μου. Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του. Όταν αυτή συνδυάζεται και με τα τρία παιδιά μου είναι λίγο άδικο. Ζήτησα πολύ ευγενικά να αφαιρεθεί το συγκεκριμένο σχόλιο. Αφαιρέθηκε και δεν χρειάστηκε να υπάρξει τριβή.