Γιώργος Λιάγκας: Η ανάρτηση του παρουσιαστή μετά τον σάλο

Γιώργος Λιάγκας

Τι γράφει ο γνωστός δημοσιογράφος; Η φωτογραφία και η λεζάντα...

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας των σχολίων που ακούστηκαν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για το περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της, και μία μέρα μετά την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις», ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media.

Ο παρουσιαστής ανέβασε ένα insta story, στο οποίο φαίνεται η λιακάδα στον  Σαρωνικό μετά τη χθεσινή κακοκαιρία και ο ίδιος γράφει: «Μετά την καταιγίδα, πάντα η μέρα είναι πιο όμορφη…». Τις προηγούμενες μέρες, ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη για τον χειρισμό του θέματος.

Γιώργος Λιάγκας

Υπενθυμίζεται πως εκτός από την απόφαση που θα πάρει το ΕΣΡ, ο Γιώργος Λιάγκας, όπως όλα δείχνουν, θα κληθεί να λογοδοτήσει και στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ ανάμεσα στις ποινές που υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσει είναι και η προσωρινή ή οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.