Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω δεχτεί πρόταση από κανέναν»

Γιώργος Λιάγκας

Τι γίνεται με τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1;

Ένα μυστήριο πλανάται μετά τη συνέντευξη Τύπου του διευθυντή προγράμματος του σταθμού Τζώρτζη Ποφάντη. Στην παρουσίαση των ψυχαγωγικών εκπομπών και των σειρών του σταθμού για τη νέα τηλεοπτική σεζόν αναφέρθηκε ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα κάνει κάτι στο πρώτο μισό της σεζόν και «από Γενάρη θα συζητήσουμε».

H σιγή ιχθύος από την πλευρά του ΑΝΤ1 έχει δημιουργήσει μια παραφιλολογία γύρω από τις σχέσεις των δύο πλευρών και τα σενάρια φυγής του παρουσιαστή για άλλα κανάλια δίνουν και παίρνουν. Ποια είναι όμως η αλήθεια; «Δεν έχω δεχτεί πρόταση από κανέναν». Με αυτό το λιτό μήνυμα απάντησε από τα Κουφονήσια, όπου βρίσκεται για τις διακοπές του ο Γιώργος Λιάγκας, στην εφημερίδα Espresso και την Μαρία Ανδρέου.

Δημοσιεύματα στον έντυπο Τύπο τον θέλουν να είναι ο διακαής πόθος της νέας διοίκησης του Epsilon, ενώ κάποιοι μιλούν για αποδέσμευση του δημοφιλούς παρουσιαστή από το κανάλι του Αμαρουσίου. Εκείνος, πάντα ευγενής, ξεκαθάρισε στην εφημερίδα εμμέσως πλην σαφώς ότι το κανάλι του παραμένει ο ΑΝΤ1, με τον οποίο τον δεσμεύει ένα συμβόλαιο και, όπως φαίνεται, θα το τιμήσει.