Γιώργος Λέντζας: «Στο World Party σκεφτόμουν βλακωδώς ότι όλο αυτό το πράγμα πάει καλά, αλλά…»

Γιώργος Λέντζας

Πώς αντέδρασε σε ερώτηση για τον Σάκη Τανιμανίδη;

Για το World Party μίλησε ο Γιώργος Λέντζας, σε συνέντευξη που έδωσε στη Real και την Πολυξένη Καραμίχα. Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι διατηρεί σχέσεις με τους παλιούς του συνεργάτες, αλλά όταν ρωτήθηκε για τον Σάκη Τανιμανίδη, δεν θέλησε να δώσει απάντηση.

Σε πείραξε που δεν συνεχίσατε όλοι μαζί στο World Party;

Καλή ερώτηση. Εγώ πάντα πίστευα και πιστεύω στην ομαδική δουλειά. Όταν ξεκίνησα στο World Party ήμουν 22 χρονών, οπότε ο ιδεαλισμός μου ήταν αλλού. Μέχρι τότε τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στη ζωή μου. Είχα δηλαδή φίλους που με αγαπούσαν και ανθρώπους που δεν με αγαπούσαν, οπότε όλα ήταν ή άσπρο ή μαύρο. Μέσα από το World Party έμαθα το γκρι και αναγκάστηκα να ωριμάσω, να ανδρωθώ.

Στεναχωριέμαι, ναι. Σκεφτόμουν βλακωδώς σαν παιδάκι ότι όλο αυτό το πράγμα πάει καλά και εξελίσσεται. Τα βρίσκουμε και μεταξύ μας, οπότε για ποιο λόγο να διαταραχθεί; Αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι μπαίνουν πολλά πράγματα στη μέση. Μπορεί να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά αν η εξέλιξή μας περνά από διαφορετικά μονοπάτια νομοτελειακά διαλυόμαστε.

Διατηρείς σχέσεις με παλιούς συνεργάτες;

Ο Θοδωρής Πλακίδης, με τον οποίο ήμασταν στενοί συνεργάτες στο World Party, είναι μαζί μας και στο καινούργιο project, οπότε σε αυτό το κομμάτι τον θεωρώ τον Διόσκουρό μου. Με τον Γιώργο Μαυρίδη έχουμε μια εξαιρετική σχέση, αλλά, επειδή εγώ έχω κατέβει στην Αθήνα, δεν συναντιόμαστε συχνά. Και με το δημιουργικό team έχω κρατήσει επαφές.

Πρόσφατα δήλωσες ότι δεν θέλεις να συνεργαστείς ξανά με τον Σάκη Τανιμανίδη. Γιατί;

Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό.