Γιώργος Λέντζας: Οι λυκοφιλίες στις συνεργασίες του – «Εκνευρίζομαι, δεν μου βγαίνει σε καλό»

Γιώργος Λέντζας

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λέντζας.

Συνέντευξη στο περιοδικό “MYtv” και τους Σοφία Τσίρκα και Παναγιώτη Μουλόπουλο έδωσε ο Γιώργος Λέντζας. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές του συνεργασίες και τις… λυκοφιλίες.

Τι είναι πιο σημαντικό για εσένα σε μια συνεργασία;

Για να είμαι ειλικρινής, από μια συνεργασία αποζητάω λίγη εμπιστοσύνη και πίστη. Όταν νιώθω ότι λειτουργώ σε ένα περιβάλλον που υπάρχουν και τα δύο, αυτόματα, μου είναι πολύ πιο εύκολο να αποδώσω 100%. Από την άλλη, όταν σε ένα πρότζεκτ υπάρχει εσωστρέφεια και σχέσεις οι οποίες είναι περισσότερο λυκοφιλίες και τέτοια, εκνευρίζομαι και δεν μου βγαίνει σε καλό.

Οι περισσότερες συνεργασίες σου, αν δεν κάνω λάθος, ανήκουν στην πρώτη κατηγορία.

Σωστά. Αισθάνομαι τυχερός που τα τελευταία χρόνια κάνω τέτοιες συνεργασίες. Προσωπικά, προτιμώ να κάνω μικρότερα πράγματα τηλεοπτικά, που νιώθω ότι μου ταιριάζουν, παρά να προσπαθήσω να μπω στο χώρο πιο… επιθετικά, ενώ θα κληθώ να δώσω τις διαπιστεύσεις μου στην πορεία. Από εκεί και πέρα, αν μάθαινες τα «όχι» μου, θα τρελαινόσουν. Εννοείται, φυσικά, ότι δεν το κάνω από εγωισμό κλπ. Είναι τιμητικό να σε σκέφτονται να σου δώσουν το τιμόνι μιας εκπομπής, απλά στην παρούσα φάση δεν είναι κάτι που το επιδιώκω.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο κατά τη διάρκεια της εκπομπής;

Αυτό το έμαθα στο Nomads του ΑΝΤ1, που ήταν μια ιδιαίτερα γοητευτική εμπειρία. Επειδή είμαι λίγο τηλεοπτικός τυχοδιώκτης, αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν ότι θα ζούσα για τέσσερις μήνες στη Μαδαγασκάρη. Εκεί, όμως, έμαθα να διαχειρίζομαι όλη αυτή την πίεση να κάνεις ένα μεγάλο πρότζεκτ σταθμού και να μη νιώθεις ότι φεύγει η ζωή μέσα από τα χέρια σου. Επομένως, τώρα, έχω βρει τα όρια της ισορροπίας ανάμεσα στην πολλή δουλειά που χρειάζεται το πρότζεκτ και, παράλληλα, να παίρνω όσα περισσότερα μπορώ από αυτό.