Γιώργος Κοψιδάς: «Γινόταν χαμός όπου κι αν πήγαινα, ακόμη και μέχρι το σουπερμάρκετ»

Γιώργος Κοψιδάς

«Μου έκανε εντύπωση όλο αυτό, γιατί δεν θεωρούσα ότι είχα κάνει κάτι σπουδαίο. Ένα παιχνίδι ήταν», λέει ο Γιώργος Κοψιδάς.

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Θάνο Ξάνθο έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εμπειρία του στο Survivor.

Τι έχει αλλάξει μετά τη Survivor εποχή στη ζωή σας, στον τρόπο αντιμετώπισης από τα media και τι σε εσάς προσωπικά από αυτή την εμπειρία;

Μου έδωσε μία μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και προβολή. Ειδικά τους πρώτους μήνες που είχα βγει από το παιχνίδι, γινόταν χαμός όπου κι αν πήγαινα. Ακόμη και μέχρι το σουπερμάρκετ. Μου έκανε εντύπωση όλο αυτό, γιατί δεν θεωρούσα ότι είχα κάνει κάτι σπουδαίο. Ένα παιχνίδι ήταν.

Αλλά για κάποιο λόγο το Survivor ιντριγκάρει πολύ τον κόσμο και έχει φανατικούς τηλεθεατές. Σε προσωπικό επίπεδο ήταν μία συγκλονιστική εμπειρία για μένα και είμαι ευγνώμων που την έζησα. Δεν φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο δύσκολο. Βίωσα αδιανόητη πείνα. Δεν θα ξεχάσω όταν είχα πάει στο νοσοκομείο, μία εβδομάδα πριν αποχωρήσω, γιατί μου είχε πέσει η πίεση.

Και περιμέναμε έξω με το παιδί της παραγωγής να έρθουν να μας πάρουν. Ξαφνικά κοιτάω δίπλα μου και βλέπω δύο μπολάκια με φαγητό για τις γάτες. Ήμουν έτοιμος να ορμήξω και να τα φάω, αλλά φυσικά απαγορεύονταν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ζήλευα το φαγητό της γατούλας.

Μου άρεσαν πολύ τα αγωνίσματα και το ότι γίνεσαι ένα με τη φύση. Το κομμάτι της συμβίωσης ήταν δύσκολο κι έντονο. Αναθεώρησα πολλά πράγματα και συνειδητοποίησα ξανά πόσο ευγνώμονες θα έπρεπε να είμαστε για την υπεραφθονία που έχουμε στη ζωή μας, η οποία δεν είναι δεδομένη για όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη!