Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έχω κάνει και τα δύο εμβόλια και αισθάνομαι μια χαρά»

Γιώργος Κωνσταντίνου

"Βλέπω από ορισμένους ότι υπάρχει μια διστακτικότητα και δεν μπορώ να μπω στο σκεπτικό τους", λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Στο νέο σποτ για τον εμβολιασμό πρωταγωνιστούν η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ένα ιδιαίτερα αγαπητό τηλεοπτικό ζευγάρι από την all time classic ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα». Το σποτ ξεκινά με τους δύο ηθοποιούς να ετοιμάζονται στο σπίτι τους προκειμένου να δώσουν ραντεβού στο εμβολιαστικό κέντρο, για να κάνουν το εμβόλιο. Μάλιστα, στο σποτ του υπουργείου Υγείας γίνεται και ιδιαίτερη αναφορά στο… καπελάκι του κ. Κωνταντίνου.

«Το καπελάκι μου… Ποιο καπελάκι, τη μασκούλα μου», λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου, την ώρα που ετοιμάζεται, ενώ το τραγούδι της Σοφίας Βέμπο «Καινούργια τώρα ζωή», που παίζει στο σποτ, δίνει μια αίσθηση από άλλη εποχή.

O δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη για τη συμμετοχή του στο σποτ: «Κατ’ αρχήν, πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι έχω κάνει και τα δύο εμβόλια και αισθάνομαι μια χαρά. Πέραν αυτού, για μένα ήταν ένας δρόμος ελπίδας, γιατί, μετά την απόγνωση που δημιουργήθηκε σε πολλούς με την πανδημία, ο εμβολιασμός είναι μια ελπίδα και η μόνη διέξοδος που παρουσιάζεται μέχρι τώρα. Πιστεύω, δηλαδή, άνθρωποι όπως εγώ, που έχω κάνει όλα τα εμβόλια στη ζωή μου, και πνευμονιόκοκκου και γρίπης, πως ο εμβολιασμός βοήθησε το ανθρώπινο γένος».

«Βλέπω από ορισμένους ότι υπάρχει μια διστακτικότητα και δεν μπορώ να μπω στο σκεπτικό τους. Ο καθένας έχει την άποψή του. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να γίνει αυτό το εμβόλιο, για να μπορέσει η κοινωνία να επανέλθει στην κανονικότητα της, γιατί αλλιώς θα χάσουμε και τον δρόμο. Με τη Μάρω έχουμε συχνά επαφή, μιλάμε και έχουμε σχέση φιλική. Εχουμε γίνει οικογένεια (γέλια)», καταλήγει ο Γιώργος Κωνσταντίνου.