Γιώργος Καράμπελας: «Κοιμόμαστε σε ξεχωριστά δωμάτια με τη σύζυγό μου»

Γιώργος Καράμπελας

"Aν έβαζα το κόμμα... Χωριστών Δωματίων, θα έπιανε αυτοδυναμία" τονίζει ο Γιώργος Καράμπελας.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καράμπελας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ. Ο εκτιμητής του Cash or Trash αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική του ζωή και την καθημερινότητα με την σύζυγο του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καράμπελας εξομολογήθηκε πως «βεβαίως και έχω κάνει έναν γάμο και είμαι σε έναν γάμο! Μιας και είμαστε σε κλίμα εκλογών, αν έβαζα το κόμμα… Χωριστών Δωματίων, θα έπιανε αυτοδυναμία. Κοιμόμαστε σε ξεχωριστά δωμάτια με τη σύζυγό μου και είναι δύο οι λόγοι. Ο ένας είναι πρακτικός μιας και η γυναίκα μου κοιμάται νωρίς και με κλειστά παράθυρα λες και είναι σε μαυσωλείο».

«Εγώ θέλω να είμαι όπως και εδώ, σε μια ανοιχτωσιά, το έχω μάθει από τον στρατό αυτό. Οπουδήποτε γινόταν, μπορούσαμε να πάρουμε έναν υπνάκο. Ο δεύτερος λόγος είναι ψυχολογικός και νομίζω πάρα πολύ σημαντικός».

«Ο δεύτερος λόγος είναι ψυχολογικός και νομίζω πάρα πολύ σημαντικός. Όλοι μας έχουμε ανάγκη τον ζωτικό μας χώρο με τις ζωές που κάνουμε πια όλοι. Φέτος συμπληρώνω 20 χρόνια γάμου και 23 χρόνια είμαστε μαζί. Σχεδόν ταυτόχρονα, αν το θυμάμαι καλά, λέγαμε «μάλλον θα μείνουμε σε ξεχωριστά δωμάτια». «Ναι, βεβαίως» λέγαμε και οι δυο με μια φωνή. Έτσι πρέπει να πω ότι έχουμε αποφύγει κατά πολύ και την καθημερινή τριβή» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Καράμπελας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.