Γιώργος Καπουτζίδης: «Μετά το Παρά Πέντε κόντεψα να χάσω τον εαυτό μου»

Γιώργος Καπουτζίδης

«Υπάρχουν άνθρωποι από τη σειρά με τους οποίους δεν συνδέομαι πια».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογείται στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα για την περίοδο που ακολούθησε μετά το Παρά Πέντε και τους ανθρώπους από την τότε παρέα με τους οποίος δεν κρατάει πλέον επαφή.

[dfp_ads id=236982]

«Μετά την επιτυχία του Παρά Πέντε οχυρώθηκα. Ένιωθα σαν να ήμουν και να μην ήμουν παρών ταυτόχρονα. Κόντεψα να χάσω τον εαυτό μου λόγω του φόβου. Έρχονταν ξαφνικά κατά πάνω μου πάρα πολλοί άνθρωποι. Δεν ήξερα πως να τους αντιμετωπίσω, δεν ήξερα αν πλησιάζουν εμένα ή τον άνθρωπο που έβλεπαν στην τηλεόραση. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Χρειάστηκαν χρόνος και απομόνωση για να τα καταφέρω».

Αυτή η όμορφη παρέα του Παρά Πέντε δεν υπάρχει πια;

«Κοίταξε να δεις. Υπάρχουν άνθρωποι από το Παρά Πέντε με τους οποίους έχω ακόμα πολύ στενούς δεσμούς και υπάρχουν άλλοι που δεν έχουμε πια σχέσεις. Συνεργάστηκα όμορφα μαζί τους και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από εκείνους, δεν είναι άνθρωποι όμως με τους οποίους συνδέομαι πια. Είναι ανόητο να σου πω συγκεκριμένα ονόματα, «με αυτόν μιλάω, με αυτόν όχι». Είναι λογικό έπειτα από δέκα χρόνια, πέντε φίλοι που έβγαιναν από το πρωί ως το βράδυ και έκαναν κολλητή παρέα να μην είναι πια φίλοι. Αλλάζουν οι άνθρωποι».