Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν έχω καμία πρόθεση να συνεργαστώ με τον ΑΝΤ1 γιατί…»

Γιώργος Καπουτζίδης
«Και υπάρχουν και στελέχη του, αξιόλογα στελέχη, που το γνωρίζουν αυτό ήδη».

Γνώρισε τη μεγάλη επιτυχία, αλλά γνώρισε ταυτόχρονα και τη φωτεινή και τη σκοτεινή πλευρά της δόξας. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ο άνθρωπος που επειδή λάτρεψε την τηλεόραση έχει κάθε δικαίωμα να την αποδομήσει. Μιλώντας στο περιοδικό DOWN TOWN και τη Φανή Πλατσατούρα, ρίχνει τα βέλη του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και στον ΑΝΤ1.

«Έχω βαρεθεί στην τηλεόραση να ακούμε την ίδια ανοησία: «Ποια είναι η γνώμη σου για τους gay;», με μόνο στόχο πάντα να ακουστούν  ακραίες απόψεις που υποκινούν μίσος και προσβάλλουν χιλιάδες πολίτες αυτής της χώρας μόνο και μόνο για να κάνουμε δυο-τρεις μονάδες παραπάνω και να μας γράψουν τα sites. Όπως είναι ανόητο να ρωτήσεις κάποιον ποια είναι η γνώμη του για τους straight, το ίδιο ανόητο είναι και να τον ρωτήσεις ποια είναι η γνώμη του για τους gay. Όποιος δεν τον καταλαβαίνει αυτό είναι βλάκας. Ίσος μεν, αλλά βλάκας».

Αναφέρεσαι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

«Αναφέρομαι σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί αυτού του είδους τις πρακτικές. Η αλήθεια είναι ότι τη χρονιά που πέρασε εφαρμόστηκαν κυρίως στην εκπομπή του κυρίου Αρναούτογλου.

Του χρόνου δηλαδή ποιους θα δούμε καλεσμένους; Κάποιο μέλος της Κου Κλουξ Κλαν

να μας εξηγεί γιατί κρεμάει ανθρώπους στα δέντρα ή κάποιον φαλλοκράτη που θα μας αποκαλύψει για ποιον λόγο δέρνει τη γυναίκα του; Θα ακούσουμε κι αυτές τις απόψεις στο πλαίσιο της δημοκρατίας που πρεσβεύει και οραματίζεται; Πέρα από τον ίδιο όμως, έχει τεράστια ευθύνη και το κανάλι του».

Γιώργος Καπουτζίδης

Και αν αύριο έχεις μια πρόταση συνεργασίας από τον ΑΝΤ1;

«Αν το συγκεκριμένο κανάλι θεωρεί δημοκρατικό να ακούγονται αυτές οι επικίνδυνες ανοησίες από τη συχνότητά του, δεν έχω καμία πρόθεση να συνεργαστούμε. Και υπάρχουν και στελέχη του, αξιόλογα στελέχη, που το γνωρίζουν αυτό ήδη».