Γιώργος Ηλιόπουλος: Έτοιμος να ντυθεί γαμπρός

Άγριες Μέλισσες

Τι λέει ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος.

Τα σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανέβει ο Γιώργος Ηλιόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, που τον απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες, αποκαλύπτει στη Real και την Κορύνα Μαντάγαρη ότι σχεδιάζει με τη σύντροφό του, Μαρία Πολυχρόνη, να παντρευτούν μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με την πανδημία.

«Στη ζωή έχω βρει τη σύντροφό μου, τη Μαρία, με την οποία συνεργαζόμαστε και στο θέατρο. Θεωρώ ότι είμαι από τους τυχερούς, γιατί έχω βρει τον άνθρωπο μου. Είμαστε μαζί επτά χρόνια, μένουμε μαζί και ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε. Είναι στα άμεσα σχέδια μας, μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με την πανδημία, με κουμπάρους καλούς μας φίλους», είπε αρχικά ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Τη θαυμάζω πολύ, απολαμβάνω την παρέα της, έχω την αγωνία της και αυτά είναι αμφίδρομα. Είναι κάποιες αρετές  που έχει που έχει ένας άνθρωπος που σε κάνουν να είσαι καλύτερος. Αν έρθει ένα παιδί , είναι καλοδεχούμενο, αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου ως πατέρα. Δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρω», εξομολογήθηκε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ο Γιώργος Ηλιόπουλος.