Γιώργος Ηλιόπουλος: «Έγινε από τύχη, κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνει επιτυχία με ανύπαρκτο budget»

Άγριες Μέλισσες

"Το τέλος ήρθε γιατί το κανάλι ήθελε να κάνει μια αλλαγή στο πρόγραμμά του και να βάλει νέα πράγματα και κάποιοι από τους συντελεστές ήθελαν να ακολουθήσουν άλλη καριέρα" ανέφερε ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για την ανέλπιστη επιτυχία που σημείωσαν τα «Σφηνάκια», πριν από χρόνια.

-Να γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω, στα πολύ επιτυχημένα «Σφηνάκια». Γιατί τόσο απότομο τέλος, ενώ πήγαινε τόσο καλά;

Πριν σας απαντήσω, θέλω να σας πω πόσο χαρούμενος είμαι, που φέτος που βγήκα στην επαρχία, ο κόσμος μου έλεγε συνέχεια για τα «Σφηνάκια». Κάνουν μια δεύτερη καριέρα μέσα από το youtube. Ήταν μια δουλειά που έγινε από τύχη και ανύπαρκτο budget και κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνει την επιτυχία που έκανε. Το τέλος ήρθε γιατί το κανάλι ήθελε να κάνει μια αλλαγή στο πρόγραμμά του και να βάλει νέα πράγματα και κάποιοι από τους συντελεστές ήθελαν να ακολουθήσουν άλλη καριέρα.

-Θα ξανά κάνατε κάτι παρόμοιο;

Με αυτούς τους ανθρώπους θα έκανα τα πάντα. Είναι οικογένειά μου. Μπορεί να μην έχουμε καθημερινή επαφή, αλλά ήταν η εφηβεία μου. Δεν υπήρχε σενάριο, δεν υπήρχε τίποτα. Αυτοσχεδιάζαμε. Αυτή ήταν η επιτυχία.