Γιώργος Γιαννιάς – Συγκινεί η ανακοίνωση για την μητέρα του: «Πάει στην αγκαλιά του άρχοντα πατέρα μας»

Γιώργος Γιαννιάς

Όσα έγραψε με τρυφερότητα ο Γιώργος Γιαννιάς στα social media για την πολυαγαπημένη του μητέρα.

Την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας καλείται να διαχειριστεί με πόνο ο Γιώργος Γιαννιάς τα τελευταία 24ωρα. Μια απώλεια που προστίθεται στο εξίσου θλιβερό γεγονός ότι έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες νωρίτερα και ο πατέρα του.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής ενημέρωσε αρχικά για τον θάνατο της μητέρας του και στη συνέχεια μοιράστηκε την ανακοίνωση για την κηδεία η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή 1 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στο Νεκροταφείο Ρόδου.

«Αύριο Παρασκευή στις 13:00 αποχαιρετάμε την Αρχόντισσά μας, την Κυρία μας, το πρότυπο της μάνας, της αγάπης και της δικαιοσύνης, την κούκλα μας. Τη μανούλα μας τη μοναδική, το λιμάνι μας. Μάνα μας η πρώτη λέξη και η τελευταία. Που έφυγε νωρίς και άδικα. Μόνη μας παρηγοριά είναι που πάει στην αγκαλιά του Άρχοντα πατέρα μας. Θα είμαι όλοι εκεί που σε λατρέψαμε και θα σε λατρεύουμε μέχρι τέλους» γράωει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γιαννιάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.