Γιώργος Γερολυμάτος: «Τραγουδίστρια πήρε ένα σφυράκι και μου έσπασε τα φανάρια του αυτοκινήτου μου»

Γιώργος Γερολυμάτος

"Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χορτασμένος σεξουαλικά" ομολογεί ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στην γοητευτική του εμφάνιση και το πλέον ακραίο περιστατικό που έχει δεχθεί από θαυμάστρια του.

Σκεφτήκατε ποτέ να επισκεφτείτε κάποιον πλαστικό χειρουργό;

Όχι! Δεν κατηγορώ τους συναδέλφους που το κάνουν, αλλά εγώ θεωρώ ότι δεν το έχω ανάγκη. Ακόμη και σήμερα που είμαι σε πιο ώριμη ηλικία, ευχαριστώ τον Θεό που το πρόσωπό μου δεν έχει σπάσει. Επίσης μου αρέσει που έχει γκριζάρει το μαλλί μου, πιστεύω πως δίνει γοητεία στον άντρα.

Λόγω της γοητευτικής εξωτερικής σας εμφάνισης, είμαι σίγουρος πως δέχεστε έντονο φλερτ από γυναίκες, αλλά και από άντρες.

Βεβαίως, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Και γυναίκες με φλερτάρουν, αλλά και άντρες. Όταν δεν μου άρεσε κάτι, ξεγλιστρούσα σαν το χέλι. Ευγενικά και χωρίς να προσβάλω κανέναν. Στην πορεία τους έκανα φίλους μου όλους τους άντρες που με πολιορκούσαν… δεν ήθελα να τους φέρω και σε δύσκολη θέση. Εμένα πάντα μου άρεσαν οι γυναίκες κι έχω περάσει πολύ καλά στη ζωή μου σεξουαλικά. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χορτασμένος. Πλέον βέβαια έχω μια ωραία οικογένεια και νιώθω πλήρης, δεν ψάχνω κάτι.

Είναι αλήθεια ότι μία θαυμάστρια κάποτε σας είχε σπάσει το αυτοκίνητο;

Ναι συνέβη αυτό κάποτε. Είχε πάρει ένα σφυράκι αυτή η γυναίκα και μου έσπασε τα φανάρια του αυτοκινήτου μου επειδή δεν δέχτηκα να βγω ραντεβού μαζί της. Έμαθα αργότερα ότι ήταν μία τραγουδίστρια. Την βρήκα, της μίλησα και λύθηκε η παρεξήγηση. Όλο αυτό όμως έγινε επειδή δεν βγήκα ραντεβού μαζί της.