Γιώργος Γερολυμάτος: Ο γιος του εμπλέκεται σε κύκλωμα εκβιαστών

Γιώργος Γερολυμάτος
«Είμαι σίγουρος ότι είναι απλός οικογενειάρχης, έχει δύο παιδάκια, θα λάμψει η Δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά».

Η είδηση ότι ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματική συμμορία εκβιαστών έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου και σχολής Τάε Κβον Ντο, ο γιος του τραγουδιστή μαζί με τον πεθερό του και έναν 49χρονο από την σχολή και το γυμναστήριο φέρονται να εκβίαζαν δύο μεσίτες, έναν εργολάβο και δύο αγοραστές ακινήτων.

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε στην Ελισάβετ Οικονόμου, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και υποστήριξε ότι ο γιος του είναι αθώος.

«Όλη αυτή η ιστορία με έχει πειράξει πάρα πολύ, όπως κάθε πατέρα ή μάνα. Είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο. Επικοινωνούμε, είμαστε αγαπημένοι και ξέρω πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τι άνθρωπος είναι. Εγώ 45 χρόνια μέσα στη νύχτα πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, από μπράβους, από μαγκιές, για να έχω καθαρό το όνομά μου, ώστε να μην μπορεί κανείς να πει ή να μου προσάψει τίποτα. Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος μου, στο περιβάλλον το δικό μου. Γνωρίζω πολύ καλά την οικογένειά του. Είμαι σίγουρος ότι είναι απλός οικογενειάρχης, έχει δύο παιδάκια, θα λάμψει η Δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά. Εγώ πιστεύω 100% στη Δικαιοσύνη και είμαι σίγουρος είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος ή κάτι έχει πάει στραβά. Πιστεύω ότι θα τελειώσουν όλα αισίως. Αν δεν ήταν γιος του Γιώργου Γερολυμάτου αυτή τη στιγμή δεν θα είχε πάρει καμία δημοσιότητα το θέμα».