Γιώργος Γερολυμάτος για Κώστα Βουτσά: «Δεν γίνονται έτσι τα παιδιά… Δεν είναι παιχνίδια»

«Εγώ δεν το παίζω και δεν θα το παίξω μπεμπέκος.»

Ο Γιώργος Γερολυμάτος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso και στην Κωνσταντίνα Γαρνέλη μιλά για την απόφαση του Κώστα Βουτσά να κάνει ένα παιδί στα 84 του χρόνια και απαντά στο αν θα έκανε ο ίδιος κάτι τέτοιο.

gerolimato1_h_645_450

Θα κάνατε ακόμη ένα παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία; Ο Κώστας Βουτσάς είναι 84 ετών και δεν δίστασε. «Δεν κάνω τέτοιες παρακινδυνευμένες κινήσεις. Δικαίωμα του. Εγώ δεν το παίζω και δεν θα το παίξω μπεμπέκος. Είμαι αυτό που είμαι. Και οτιδήποτε είναι δικό μου είναι δικό μου χωρίς αμφισβήτηση. Είμαι θαυμαστής του, τον λατρεύω και είμαστε πολύ φίλοι. Σχετικά με το παιδί, είναι δικό του θέμα να το βλέπει όπως θέλει. Να είναι χαρούμενος και να κάνει παιδί και στα 90 του και στα 100 του.

Όμως δεν γίνονται έτσι τα παιδιά… Δεν είναι παιχνίδια – τα μεγαλώνεις – παίρνουν από εσένα. Να αφήσουμε στην Ιστορία τί; Ότι ο Γερολυμάτος έκανε ένα ρεκόρ Γκίνες, ότι είναι επιβήτορας μέχρι τα 90 του; Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Και τη συνέντευξη να μην μου έπαιρνες, πάλι Γιώργο Γερολυμάτο θα με λένε και ό,τι έγραψε το κοντέρ, έγραψε. Δεν γυρίζει πίσω. Είναι πολύ ηλίθιοι αυτοί που προσπαθούν να δείξουν πράγματα τα οποία δεν έχουν λόγο να αποδείξουν στην ηλικία που είναι. Ας σοβαρευτούμε λίγο. Το μοναδικό πράγμα που μένει στον άνθρωπο είναι η αξιοπρέπεια του. Γι’ αυτό και προσέχω τους χώρους όπου τραγουδάω. Θέλω, όταν τελειώσω την καριέρα μου και κλείσω από το τραγούδι, να πουν ότι ο Γερολυμάτος είναι ένας καλλιτέχνης που σεβάστηκε την ιστορία και το όνομα του.»