Γιώργος Δασκουλίδης: «Τραγουδούσα και δάκρυζα, προσπαθούσα να κρύψω τα δάκρυα από τον κόσμο»

Γιώργος Δασκουλίδης

"Ήταν πάρα πολύ επώδυνο για μένα" ομολογεί ο Γιώργος Δασκουλίδης.

Παρέα με τους καλούς του φίλους, Πέτρο Ίμβριο και Σπύρο Σπυράκο, ο Γιώργος Δασκουλίδης ξεκίνησε εμφανίσεις και με αυτή την αφορμή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μάλιστα, ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες και την στιγμή που ο ίδιο λύγισε συναισθηματικά επί σκηνής.

Υπήρξαν συνεργασίες στις οποίες είχες περάσει δύσκολα;

Δεν έχω συναντήσει ποτέ τέτοια θέματα, γιατί ποτέ δεν προσπάθησα να καπελώσω κάποιον συνάδελφο μου. Αν πατάς γερά στα πόδια σου και έχεις εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σου, δεν έχει κάτι να φοβηθείς. Όσο δεν θίγομαι εγώ, δεν ασχολούμαι καθόλου με τέτοια θέματα. Ίσα ίσα που θα προτιμήσω να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο σε ένα νέο παιδί, για να δείξει τι αξίζει. Το θέμα είναι να σεβόμαστε τον κόσμο, να φροντίζουμε να τους κάνουμε να περνάνε καλά και όχι να βγάζουμε τα κόμπλεξ μας

Ποια ήταν η πιο δύσκολη βραδιά που έχεις να θυμάσαι;

Η πιο δύσκολη βραδιά ήταν όταν τραγούδησα αφού έχασα τον πατέρα μου. Δεν έγινε το ίδιο βράδυ αλλά, το πρώτο βράδυ που πήγα να δουλέψω, μου φάνηκε αιώνας. Δύσκολο πολύ. Ήταν που συνειδητοποίησα ότι είναι η πρώτη βραδιά που τραγουδάω και ο πατέρας μου δεν είναι στη ζωή. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι.

Το θέμα βέβαια είναι ότι ο άνθρωπος που έχει έρθει να σε ακούσει, δεν πρέπει ποτέ να καταλάβει πόσο χάλια ψυχολογικά μπορεί να είσαι εσύ. Τραγουδούσα στη σκηνή και δάκρυζα, προσπαθούσα να κρύψω τα δάκρυα μου από τον κόσμο. Όταν κατέβηκα από τη σκηνή, ένιωθα σαν να δούλευα εβδομήντα μέρες σερί. Ήταν πάρα πολύ επώδυνο για μένα.