Γιώργος Χρυσοστόμου: «Κατέρρευσα για έξι χρόνια, δεν με ζήτησε κανείς»

Γιώργος Χρυσοστόμου

"Αυτό είχε να κάνει και με την χαλαρή έπαρση που φέρει ένας εικοσάρης" δήλωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Στο ένθετο Κ της Καθημερινής και στον Βλάση Κωστούρο έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος μίλησε για την ενασχόλησή του με την υποκριτική και το διάστημα που είχε περάσει στην αφάνεια.

«Νομίζω ότι τώρα είμαι σε μία φάση που γεύομαι τους καρπούς της υπομονής κι επιμονής μου. Τις προάλλες είχα μια κουβέντα με ένα νεαρό συνάδελφο. Του λέω «σημασία δεν έχει να γίνεις, αλλά να μείνεις. Εγώ πρωτοβγήκα το 2001 στο θέατρο ως πρωταγωνιστής και μετά κατέρρευσα για έξι χρόνια. Δεν με ζήτησε κανείς. Αυτό είχε να κάνει και με την χαλαρή έπαρση που φέρει ένας εικοσάρης. Η πολλή σιγουριά ήταν το θέμα. Κοιτώντας πίσω, διαπιστώνω ότι η διάρκεια έχει μεγαλύτερη σημασία  από την ορμή και την επιτυχία.

Η επιτυχία είναι μια ασφαλής θέση, αλλά καθόλου ζηλευτή γιατί όλοι σου ζητούν μετά κάτι πιο μεγάλο, περιμένοντας στην γωνία να δουν που θα καταρρεύσεις. Ακούω πολλούς να λένε «δουλίτσα να υπάρχει». Όπα. Πρέπει να είσαι συγκεκριμένος. Πού και με ποιους; Μπορεί να μην ξέρεις το πού, σίγουρα όμως πρέπει να ξέρεις το πού δεν. Πρέπει να γνωρίζεις τι δεν θέλεις να σου συμβεί…» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρυσοστόμου.