Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν πιστεύω στην αγάπη. Δεν εμπιστεύομαι ότι η άλλη έχει…»

Γιώργος Χρυσοστόμου
«Ήθελε να τη βρίζω συνέχεια.»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου –που το φθινόπωρο θα είναι στο θέατρο Κιβωτός στην παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» μαζί με τον Μάκη Παπαδημητρίου- μίλησε στο περιοδικό People και στη Βένια Καραγιάννη για όλα.

Είσαι καθόλου τρυφερός με τις γυναίκες;

Και παλιά ήμουν τρυφερός κι αν η άλλη δεν το εκτιμούσε πολύ, γινόμουν ένα τέρας. Τώρα δεν έχω κάποια να τεστάρω τις δυνάμεις μου.

Ερωτεύεσαι στα αλήθεια ή θέλεις να ζεις το δράμα σου μέσα από τις σχέσεις;

Προς τα εκεί πάει, αλλά τώρα πια όταν βλέπω δράμα την κάνω. Έχω κάνει μεγάλα λάθη. Λες «πάλι σε λάθος άνθρωπο έπεσες». Αλλά όχι, απλά αυτόν διάλεξες. Το βασικό που εισπράττω είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης, δεν με εμπιστεύονται, κι εγώ με τη σειρά μου επίσης. Τα θετικά και τα αρνητικά μου ισχύουν και τα δύο όταν βρεθεί κάποιος απέναντι. Το θέμα είναι τι σου βγάζει ο άλλος. Αν κάποια μου έβγαλε την τρυφερότητα είναι γιατί μου έβγαλε τον καλό μου εαυτό. Εγώ ξέρω όμως ότι υπάρχει και ο άλλος. Αλλά δεν μπορούν να το διαχειριστούν όλοι οι άνθρωποι. Υπήρχε μια κοπέλα που της έδινα με το πιρούνι να φάει και μου έλεγε «έλα, βρε μαλάκα, με το πιρούνι μέσα στα μάτια μου». Ήθελε να τη βρίζω συνέχεια.

Γιατί δεν σου έχουν εμπιστοσύνη οι γυναίκες;
Δεν πιστεύω στην αγάπη. Δεν εμπιστεύομαι ότι η άλλη έχει έρθει για να με αγαπήσει. Γιατί ποιος είμαι εγώ να με αγαπήσει; Επίσης δεν μπορώ να εμπιστευτώ, να βάλω έναν άνθρωπο στο σπίτι μου, υπάρχει ακόμα φοβία. Δεν έχω συγκατοικήσει.

Συγνώμη, οι γυναίκες δεν κοιμούνται σπίτι σου;

Πλέον όχι. Δεν αντέχω την επόμενη μέρα.

One night stand;

Πολύ. Έχει μια ομορφιά, αλλά είναι τίγκα στην ενοχή.