Γιώργος Χριστοδούλου: «Δεν με βλέπετε, γιατί δεν με έχει «ενοχλήσει» κανένας»

Γιώργος Χριστοδούλου

"Δεν μου έχει γίνει καμία τηλεοπτική πρόταση. Μάλιστα αντιμετώπισα ένα θέμα με ένα casting και στενοχωρήθηκα πολύ" είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε μεταξύ άλλων για την απογοήτευση που είχε από ένα casting.

Έχετε πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες. Γιατί την τελευταία δεκαετία δεν σας απολαμβάνουμε στις οθόνες μας;

Δεν με βλέπετε, γιατί δεν με έχει «ενοχλήσει» κανένας. Δεν ξέρω να σου πω γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν μου έχει γίνει καμία τηλεοπτική πρόταση. Μάλιστα αντιμετώπισα ένα θέμα με ένα casting και στενοχωρήθηκα πολύ.

Θέλετε να μου πείτε τι ακριβώς συνέβη;

Ένας διευθυντής παραγωγής που με ήξερε χρόνια και έχω δουλέψει μαζί του με μεγάλες επιτυχίες, μου τηλεφώνησε και μου είπε να του στείλω μια φωτογραφία για να την δει η casting director. Του απάντησα, γιατί να του στείλω φωτογραφία, θα έρθω εγώ ο ίδιος. Πήρα λοιπόν ένα πολύ ωραίο φάκελο, με όλο το βιογραφικό μου το οποίο πίστεψέ με είναι πολύ βαρύ και πήγα. Βλέπω λοιπόν την υπεύθυνη και δείχνει έναν ενθουσιασμό για το πόσο ωραία πράγματα μπορούμε να κάνουμε στη σειρά κλπ και μου λέει οπότε τι κάνουμε; Και της απάντησα ότι δεν κάνουμε και να κρατήσει τον φάκελό μου και αν κάποια στιγμή έρθει κάτι αξιόλογο και νομίζετε ότι μπορώ να ανταποκριθώ τηλεφωνήστε μου και έφυγα.