Γιώργος Χρανιώτης: Περιπέτεια με αίσιο τέλος για τον γιο του, Αλέξανδρο

Τι συνέβη και αναστατώθηκαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα;

Ένα δύσκολο διήμερο πέρασε ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγος του, Γεωργία Αβασκαντήρα καθώς ο μικρός τους γιος βρέθηκε στο νοσοκομείο. Την ιστορία που πέρασε το ευτυχισμένο ζευγάρι επέλεξε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τα social media.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γεωργία Αβασκαντήρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάθε φορά που συμβαίνει κάτι άσχημο, πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα… Έπρεπε να συμβεί για να καταλάβω την δύναμη της ανθρώπινης φύσης και οι φόβοι, που γίνονται εφιάλτες, τους ξορκίζεις μέσα από τις εμπειρίες…Ήταν ένα δύσκολο διήμερο για τον μικρό μας και μια δοκιμασία για μας πρωτόγνωρη! Παρόλα αυτά, ευτυχώς, πάντα υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου να σε βοηθήσουν, να σου δώσουν δύναμη και να σε φροντίσουν με χαμόγελο και ψυχή..κορίτσια και αγόρια του Ιασώ παίδων ευχαριστούμε πολύ».

Λίγα λεπτά, μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Χρναιώτης επέλεξε να δημοσιεύσει μια ιστορία με τον μικρούλη του, Αλέξανδρο στην οποία έγραψε τα εξής. «Ο μικρός Αλέξανδρος, ο γιόκας μου, ανάρρωσε πλήρως, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς».

Αυτή να είναι και η τελευταία περιπέτεια θα ευχηθούμε στο αγαπημένο ζευγάρι!