Ο Γιώργος Χρανιώτης εξομολογείται: «Κακώς δεν έφυγα τότε, έτσι ξεκίνησα να κάνω ψυχανάλυση»

Γιώργος Χρανιώτης

"Μπορώ πιο εύκολα να υποστηρίξω ένα κακό σενάριο με καλούς ηθοποιούς, παρά ένα καταπληκτικό σενάριο με ηθοποιούς που δεν εκτιμώ", δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός.

Συνέντευξη στη Μαριάνθη Καπετάνου και το περιοδικό MyTV παραχώρησε ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν θα συμμετάσχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Στα Σύρματα», μίλησε για τις κακές συνεργασίες στον χώρο του θεάτρου αλλά και τη θέση του ηθοποιού μέσα στην ελληνική πραγματικότητα.

«Ο ηθοποιός δεν χρειάζεται να είναι φτωχός, να παίζει σε ένα σκοτεινό θεατράκι, δεν είναι «φως, νερό, τηλέφωνο». Έχουμε ανάγκη από μία αξιοπρεπή διαβίωση και ποιότητα ζωής, για να είμαστε αποδοτικοί. Αν ψυχορραγούμε, αυτό θα περάσει σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο», δηλώνει ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Σιχαίνομαι τη φράση «δουλίτσα να υπάρχει». Καλό είναι να κάνεις παύσεις, να παίρνεις αποστάσεις, να ταξιδεύεις, να παίρνεις πτυχία. Να κάνεις πράγματα που σε κάνουν ευδιάθετο», επισημαίνει αμέσως μετά ο ηθοποιός.

Σας έχει συμβεί να συνεργαστείτε με κάποιον που δεν εκτιμάτε ως συνεργάτη ή ως άνθρωπο;

«Ναι, έτσι ξεκίνησα να κάνω ψυχανάλυση (γέλια). Μου έχει συμβεί δύο φορές, σε θεατρικά έργα. Κακώς δεν έφυγα τότε. Μπορώ πιο εύκολα να υποστηρίξω ένα κακό σενάριο με καλούς ηθοποιούς, παρά ένα καταπληκτικό σενάριο με ηθοποιούς που δεν εκτιμώ», απαντά σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Χρανιώτης.