Γιώργος Χρανιώτης: Η φωτογραφία που δημοσίευσε από το γάμο του και το μήνυμα του

Γιώργος Χρανιώτης

Μια ξεχωριστή εβδομάδα στη ζωή τους...

Την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία Αβασκαντήρα παντρεύτηκε πριν μία εβδομάδα στο Μοναστήρι της Κυρα- Ξένης στην Τήνο ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης και ο ίδιος δεν κρύβει την ευτυχία του στο μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

[dfp_ads id=236982]

«Μια βδομάδα μετά… Η φιέστα έλαβε τέλος ,αλλά όχι κι οι ευλογίες που πήρα ,απ όσους ήρθαν,αλλά κι απ όσους δεν τα κατάφεραν. Ευχαριστώ λοιπόν γι όλα αυτά που είδα, ένιωσα, άκουσα, για τις ευχές, τα πραγματικά χαμόγελα, τις υπερθερμαντικές αγκαλιές… Ευχαριστώ τον Θεό που’ χε μεγάλα κέφια και δεν μας άνοιξε τους ουρανούς του, την εκκλησιά της κυρα Ξένης που μας ανέχτηκε και μας καλοδέχτηκε και όλους τους ‘’γλεντζέδες’’ που αδιάκοπα διονυσιάστηκαν, με τις χαρές μας…  Ωραία ήταν,ωραία είναι!!! Καλό καλοκαίρι παλιόπαιδα και καλές φιέστες🙏#δενπαιζειχασταγκ», έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την αγαπημένη του στο πλατύσκαλο της εκκλησίας την ώρα που οι φίλοι τους και οι συγγενείς τους πετούσαν το ρύζι.

Μια βδομάδα μετά…Η φιέστα έλαβε τέλος ,αλλά όχι κι οι ευλογίες που πήρα ,απ όσους ήρθαν,αλλά κι απ όσους δεν τα κατάφεραν.Ευχαριστώ λοιπόν γι όλα αυτά που είδα ,ένιωσα,άκουσα,για τις ευχές ,τα πραγματικά χαμόγελα,τις υπερθερμαντικές αγκαλιές…Ευχαριστώ τον Θεό που χε μεγάλα κέφια και δεν μας άνοιξε τους ουρανούς του,την εκκλησιά της κυρα Ξένης που μας ανέχτηκε και μας καλοδέχτηκε και όλους τους ‘’γλεντζέδες’’ που αδιάκοπα διονυσιάστηκαν,με τις χαρές μας…Ωραιά ήταν,ωραία είναι!!!Καλό καλοκαίρι παλιόπαιδα και καλές φιέστες🙏#δενπαιζειχασταγκ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) στις

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!