Γιώργος Χρανιώτης για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Είναι άδικο! Το μόνο που χρειάζεται είναι να πει…»

Θα έμπαινε ο ίδιος ξανά σε ριάλιτι επιβίωσης;

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στο Πρωινό με αφορμή τη νέα του παράσταση. Όπως ήταν φυσικό όμως, ρωτήθηκε και σχετικά με τους συμπαίκτες και καλούς φίλους από το Survivor.

Για το Γιώργο Αγγελόπουλο και την επίθεση που δέχτηκε για την «στροφή» του στην υποκριτική, σχολίασε: «Είναι άδικο! Στον κινηματογράφο ή στην τηλεόραση χρειάζεται βλέμμα. Χρειάζεται βλέμμα, χρειάζεται δουλειά… Δεν χρειάζεται ακριβώς αυτό που λέμε παιδεία. Ο Γιώργος έχει αυτό που λέμε κινηματογραφική μούρη και κινηματογραφικό βλέμμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι πει «θα κάτσω λίγο να μελετήσω. Θα κάτσω να μάθω τα λόγια μου, να κάνω πρόβα»»

Μάλιστα αποκάλυψε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με το Ντάνο και υπάρχει κάτι που σκέφτεται. «Όχι στο θέατρο. Εκεί παίζουν ρόλο τα χιλιόμετρα, παίζει λόγω η παιδεία… Μη βιαζόμαστε να είμαστε τόσο επικριτικοί», φρόντισε να ξεκαθαρίσει.

Η δημοσιογράφος όμως του ζήτησε να πει τη γνώμη του και για την είσοδο του Γιάννη Σπαλιάρα στο Nomads. Ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε: «Δεν το κατακρίνω. Υπάρχουν τα χρήματα στη μέση. Αν ήταν τόσο δελεαστικό το ποσό και δεν είχα δουλειά και χρειαζόμουν τα χρήματα. Δεν ξέρω αν θα το έκανα. Αν θα το έκανα, θα το έκανα με μισή καρδιά».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…