Γιώργος Χρανιώτης: «Ακόμα δεν είναι η ώρα να παίξω στην Επίδαυρο»

Γιώργος Χρανιώτης

"Πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια" εξηγεί ο Γιώργος Χρανιώτης.

Στα… Σύρματα θα βρεθεί την φετινή σεζόν ο Γιώργος Χρανιώτης και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Μαριάνθη Καπετάνου. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στους ρόλους που κρατά σαν… απωθημένα καθώς και τη νέα άνθηση της μυθοπλασίας.

Υπάρχει κάποιος ρόλος που ονειρεύεστε να ενσαρκώσετε στο μέλλον;

Υπήρχε παλαιότερα ένας ρόλος στο σινεμά, που έγινε και θεατρικό, το «The Rocky Horror Picture Show». Όταν το ανέβασε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ήθελα να κάνω τον ρόλο του Τιμ Κάρεϊ. Στην Επίδαυρο, που δεν έχω παίξει ποτέ, νομίζω πως ακόμα δεν είναι η ώρα. Πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια. Αλλά και πάλι δεν είναι οι ρόλοι που μετράνε, είναι οι άνθρωποι.

Πως βλέπετε το τηλεοπτικό σκηνικό, όσον αφορά τη μυθοπλασία, που δημιουργείται φέτος;

Γίνονται πολύ καλά πράγματα. Δεν είμαι καλό τηλεοπτικό κοινό γιατί δεν βλέπω πολλή τηλεόραση. Το ευχάριστο είναι ότι ηθοποιοί με τεράστια καριέρα στο θέατρο συμμετέχουν πια σε τηλεοπτικές παραγωγές. Το θέατρο είναι στίβος μάχης και οι ηθοποιοί αυτοί μπαίνουν στην τηλεόραση, δίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Πλέον δεν υπάρχει κόντρα τηλεοπτικών και θεατρικών ηθοποιών. Το τοπίο ειναι πιο ανθρώπινο.