Γιώργος Αγγελόπουλος: «Όσοι ήταν στον Άγιο Δομίνικο γνωρίζουν ποιοι παίκτες φώναζαν την κάμερα»

Γιώργος Αγγελόπουλος
"Η μεγαλύτερη αναλήθεια που έχει γραφτεί μια μένα είναι ότι προσποιήθηκα και πως είχα στρατηγική".

Ο κόσμος τον στήριξε και τον στηρίζει ακόμα σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν διστάζει να παραδεχτεί πως κάτι τέτοιο δεν το ένιωσε και από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Survivor. «Οι συμπαίκτες μου δεν με στήριξαν στην αρχή. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι σχέσεις μας είχαν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Από την άλλη, τους ευχαριστώ, γιατί, κρίνοντας από το αποτέλεσμα, η συμπεριφορά τους απέναντί μου μόνο κακό δεν μου έκανε».

Αρκετοί από τους συμπαίκτες του, μόλις επέστρεψαν στην Ελλάδα, δεν δίστασαν να δηλώσουν σε συνεντεύξεις τους πως «ο Ντάνος ήταν διαφορετικός από το χαρακτήρα που βλέπαμε στο παιχνίδι». Μάλιστα, ειπώθηκε πως είχε τύχει να φωνάξει και τις κάμερες για να γράψουν κάτι που έκανε επί τούτω. «Όσοι ήταν στον Άγιο Δομίνικο, από τους παίκτες και τους οπερατέρ μέχρι την παραγωγή, γνωρίζουν ποιοι φώναζαν την κάμερα. Η μεγαλύτερη αναλήθεια που έχει γραφτεί μια μένα είναι ότι προσποιήθηκα και πως είχα στρατηγική» ξεκαθαρίζει στο περιοδικό People.

Αν και παραδέχεται πως δεν του αρέσουν οι κόντρες, του υπενθυμίζω ορισμένες έντονες στιγμές του στο Survivor, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. «Δεν αντέχω την αδικία, αλλά ούτε θα μπω στη διαδικασία να γίνω φίλος με κάποιον που δεν μου κάνει, για κανένα λόγο. Ζήσαμε σε ένα συγκεκριμένο μέρος, με συγκεκριμένες συνθήκες, που δεν ήταν εύκολες. Το Survivor σε καμία περίπτωση δεν θα μου σκιαγραφήσει το χαρακτήρα αλλά και τη ζωή πριν από αυτό, όπως επίσης και δεν θα σταθώ σε απόψεις ανθρώπων που δεν με γνωρίζουν καλά καλά. Πλέον έχω έρθει κοντά με ορισμένους συμπαίκτες μου, οι οποίοι άλλαξαν γνώμη για κάποια πράγματα που είχαν πει για μένα» λέει, χωρίς να θέλει να αναφερθεί ονομαστικά.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.