Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία του με γνωστή παρουσιάστρια

Γιώργος Αγγελόπουλος

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, τον οποίο είδαμε τις προηγούμενες ημέρες να φωτογραφίζεται για γνωστό περιοδικό.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έρχεται καυτή φωτογράφιση και τα πλάνα έχουν προκαλέσει πανικό στις θαυμάστριες! [vid]

Μάλιστα η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στην εκπομπή της Παρασκευής ανέφερε πως ο Ντάνος κυκλοφορούσε χθες στο κέντρο της Αθήνας προς… Κατεχάκη και ότι όταν μπήκε σε δημόσιο χώρο πολλοί παράτησαν τις σοβαρές τους δουλειές για να φωτογραφηθούν μαζί του.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι στην Αθήνα κι έχει έρθει με την οικογένεια του. Έχει έρθει μαζί με τη μητέρα του κι έχουν έρθει για έναν συγκεκριμένο λόγο που δεν σας το λέω. Και κυκλοφορεί στο κέντρο, προς Κατεχάκη και πάνω. Μπήκε σε ένα χώρο δημόσιο και άφησαν όλοι τις δουλειές τους και προκάλεσε πανικό, έτρεχαν να φωτογραφηθούν με τον Αγγελόπουλο» ανέφερε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Μάτσες Μούτσες.

Λίγες ώρες αργότερα η δημοσιογράφος του Epsilon Ανθή Βούλγαρη, η οποία πρόσφατα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία της και νοσηλεύτηκε, ανάρτησε μια φωτογραφία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο γράφοντας: «Και εκεί που δεν τον περίμενα νάτος! @danos_ga .. απρόσμενη συνάντηση με το καλύτερο παιδί!!! Τελικά είχα δίκιο που τον υποστήριζα! Αυθεντικό , καλό παιδί και πλέον φιλαράκι μου! @να είσαι καλά @danos_ga ????????».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!