Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ανακοίνωσαν ανατρεπτικά πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο παιχνιδιάρικος τρόπος που σκαρφίστηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύζυγος του, Δήμητρα Βαμβακούση για να κάνουν την ανακοίνωση.

Για πρώτη φορά γονείς αναμένεται να γίνουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι το βράδυ της Πέμπτης, λίγο καιρό μετά τον θρησκευτικό τους γάμο. Γι’ αυτό άλλωστε το ερωτευμένο ζευγάρι έχει κάθε λόγο να πλέει σταθερά σε πελάγη ευτυχίας!

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγός του νικητή του Survivor θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο όμορφα στιγμιότυπα όπου και ποζάρει με παιχνιδιάρικη διάθεση πλάι στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Τόσο ο Ντάνος όσο και η Δήμητρα Βαμβακούση φορούν δύο πιπίλες και ανακοινώνουν γλυκά, πλην εμμέσως, ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. «Ο Άγιος Δημήτριος να σας φωτίζει. Χρόνια πολλά με υγεία , σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας» έγραψε χαρακτηριστικά η μέλλουσα μανούλα στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε τα δυο στιγμιότυπα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, το ζευγάρι επιβεβαιώνει τις φήμες περί εγκυμοσύνης που ξεκίνησαν από την ημέρα του γάμου τους!

Πηγή εικόνας: NDP Photo