Γιατί ο Σταύρος Σβήγκος απέρριψε πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες;

Σταύρος Σβήγκος

Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Για την πρόταση που είχε δεχτεί για τις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “MYtv” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο.

Με αφορμή την πρόσφατη επαναλειτουργία του Mega, ξεκίνησε μια φημολογία ότι ίσως επιστρέψει το Κάτω Παρτάλι με τον 3ο κύκλο επεισοδίων, που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. Ισχύει;

Προσωπικά, δεν έχω ενημερωθεί για τίποτε αλλά ούτε και με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο. Οι οφειλές που έχουν απέναντι σε όλους τους συντελεστές είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για να υλοποιηθεί αυτό το σενάριο.

Σε περίπτωση που τακτοποιηθούν οι οικονομικές οφειλές, θέλεις να το κάνεις;

Σίγουρα θα χαιρόμουν πολύ να συνεργαζόμουν ξανά, όχι μόνο στο Κάτω Παρτάλι, με τον Λευτέρη Παπαπέτρου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες. Οι συνθήκες εργασίας ήταν πάρα πολύ όμορφες.

Οι υπεύθυνοι των καναλιών έχουν αρχίσει σιγά σιγά τα “μαγειρέματα” για του χρόνου. Συζητάς κάτι;

Ακόμα είναι πολύ νωρίς να συζητήσουμε κάτι για τα τηλεοπτικά, γιατί κοντά στο Πάσχα αρχίζουν οι πρώτες συζητήσεις. Ωστόσο, αν έχω μια ωραία και δελεαστική πρόταση, όπως αυτή που είχα για φέτος, θα την έκανα.

Ποια ήταν αυτή η πρόταση και δεν την δέχτηκες;

Είχα δεχτεί πρόταση για τη δραματική σειρά εποχή του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες, και μου είχαν προτείνει δύο διαφορετικούς ρόλους. Ωστόσο, εκείνη την περίοδο, δεν μπορούσα να βρίσκομαι στην εν λόγω δουλειά. Είχα διαμορφώσει το πρόγραμμά μου με κάποια άλλα πράγματα.